Pure Business Bedrijfskleding timmert aan de weg!

Pure Business Bedrijfskleding: Maatwerk; functioneel, comfortabel én passend bij uw imago


In amper twee jaar tijd heeft Mirjam Kanters met Pure Business Bedrijfskleding – premium lid van Business Netwerk Rijnmond – een prachtig bedrijf neergezet. Zomaar uit het niets? Nee, de onderneemster bouwt met passie voort op haar kennis en ervaring. Ze is bekend in de horecawereld en weet als geen ander wat daar voor eisen aan kleding worden gesteld.

Mirjam verwierf het dealerschap van Le Nouveau Chef, de crème de la crème onder de horecakleding voor keuken- en bedienend personeel. “En vroeger hadden we thuis een verffabriek, dus ik weet ook wat de wensen zijn van schilders en vakmensen in andere beroepsgroepen. Met merken als Mascot en Herock Workwear bieden we een complete lijn degelijke werkkleding die comfortabel draagt én bovendien functioneel en representatief is,” aldus Mirjam.

De overzichtelijk ingerichte showroom (De Veldoven 4d Te Hendrik Ido Ambacht) hangt vol met voorbeelden om inspiratie op te doen; van hagelwitte koksbuizen en stoere werkkleding tot en met bedrukte T-shirts en geborduurde jassen, caps, sweaters en handdoeken. “Echt alles is mogelijk,” zegt een enthousiaste Mirjam. “Per klant kijken we wat het beste past.”



 

Gepersonaliseerde promotie-, bedrijfs- en veiligheidskleding met bijbehorende accessoires

 “Wij hebben een assortiment waarmee wij een heel bedrijf kunnen aankleden, van receptie tot management met passende kostuums en van werkplaats tot industrie met veiligheidskleding. Met oprechte interesse bekijken we de werksituatie zodat we weten aan welke eisen de kleding moet voldoen. Met persoonlijke aandacht en aankoopadvies zoeken wij samen met de klant de meest geschikte kleding uit en die kunnen we nog verder personaliseren door middel van een borduring of bedrukking met het logo van de klant.”

“We denken mee over de gewenste uitstraling en geven advies. Moet de kleding winddicht, waterafstotend, isolerend, ventilerend, antibacterieel of antistatisch zijn? We hebben het allemaal!”



Twee showrooms

Behalve de showroom in Dordrecht, waar Mirjam en haar collega’s Esther Schuller en Marita Kuiters vaak klanten ontvangen en rondleiden door de borduurderij, heeft Pure Business Bedrijfskleding ook een showroom aan De Veldoven 4d in Hendrik-Ido-Ambacht. Naast de (werk)kledingcollectie staan hier ook de kerstpakketten uitgestald. “Het een versterkt het ander,” vertelt Mirjam die weet wat netwerken en verbinden is. “Bedrijven die kerstpakketten kopen die hebben personeel en dus behoefte aan bedrijfskleding en andersom geldt dat mensen die onze kleding kopen potentiele klanten zijn voor onze kerstpakketten. Honderd procent aandacht, service en topkwaliteit, dat is wat mensen van ons krijgen.”


Kwaliteitsmerken die tegen een stootje kunnen

“Door uitgebreide testen en controles zoals TESTED TO WORK kunnen wij uitstekend voorzien in branches als bouw en aannemerij, installatie, industrie, offshore enz.” Een uitgebreide collectie slijtvaste werkkleding met een moderne pasvorm. Uitstekende bewegingsvrijheid gecombineerd met een vlotte en robuuste uitstraling. “De kledinglijn van Herock Workwear is zo leuk dat het ook gewoon casual gedragen kan worden en er is ook Sherock, een collectie die speciaal is ontworpen voor de vrouwelijke professionals in het veld. We hebben Segers bedrijfskleding en kostuums, James & Nicholson promotionele kleding en sportswear, The One Towelling en heel veel meer. In de showroom kunnen we het allemaal laten zien. U bent van harte Welkom!”

 

Bedrijfsgegevens

Pure Business Bedrijfskleding

De Veldoven 4d

3342 GR Hendrik Ido Ambacht

info@purebusinessbedrijfskleding.nl
www.purebusinessbedrijfskleding.nl

Telefoon: (+31) 06 54 770 449 – Mirjam Kanters

Telefoon: (+31) 06 53 550 220 – Esther Schuller

Telefoon: (+31) 06 22 220 305 – Marita Kuiters

Terug naar home