Van der Valk Hotel Ridderkerk opent ‘Grandcafé Burgerzaken’

Eten, drinken en genieten in het centrum van Ridderkerk

Grandcafé Burgerzaken vindt u op een unieke locatie, midden in het centrum en in het Gemeentehuis van Ridderkerk. Perfect voor uw lunch tijdens het winkelen of voor een gezellige avond uit.  Bij de inrichting van het Grandcafé is gekozen voor opvallende kleurencombinaties en is de metershoge wandschildering met diverse items uit de Ridderkerkse geschiedenis een echte eyecatcher!

 

 

 

Met een bijeenkomst en diner voor genodigden is 16 maart jongstleden Grandcafé Burgerzaken geopend. Het Grandcafé is een onderdeel van Hotel Ridderkerk. Met de opening komt er een einde aan de leegstand in het horecagedeelte van het Gemeentehuis.

 

Foto: impressie van de opening van 16 maart jl.

 

Het nieuwe, warme interieur van het Grandcafé kent een opvallende blikvanger. Op een volledige wand wordt het verhaal van Sint Joris en de draak uitgebeeld.
De naam Burgerzaken verwijst naar de locatie van het Grandcafé in het Gemeentehuis van Ridderkerk.

Bij Grandcafé Burgerzaken kunt u lunchen, dineren en borrelen. Er zijn diverse zitjes en een gezellige vide.

 

Foto: het prachtige interieur van Grandcafé Burgerzaken 

Grandcafé Burgerzaken is zowel per auto als met openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar en ook parkeren in de nabije omgeving is geen enkel probleem.

Het Grandcafé is dagelijks geopend (zondag gesloten) vanaf 10.00 uur voor een heerlijke kop koffie, lunch of diner. U vindt het Grandcafé in het gemeentehuis van Ridderkerk, Koningsplein 2.

Adresgegevens:

Koningsplein 2

2981 EA Ridderkerk

Telefoon:0180 221 790

info@grandcafeburgerzaken.nl

www.grandcafeburgerzaken.nl 

Terug naar home