Geslaagde ‘Dineren met Directeuren’ bij Kasteel van Rhoon

Op woensdag 30 maart was het weer een geslaagde editie van ‘Dineren met Directeuren’ van Business Netwerk Rijnmond. Deze keer waren we te gast bij onze partner Ad Janssen bij het Kasteel van Rhoon, waar het restaurant Biggo volledig was volgeboekt.

Vanaf 18.00 uur stroomden de deelnemers toe en werden de gasten ontvangen met een prosecco en een hapje in de altijd prachtige Empirezaal. Nadat iedereen elkaar begroet had, was het tijd om aan te schuiven aan tafel, waar er rekening gehouden diende te worden met de tafelschikking.

Marjan van Berkel en Steven Corijn zorgden voor het welkomstwoord en Ad Janssen gaf op zijn passende wijze de mogelijkheden aan die de gehele GasteRhoon Groep inmiddels heeft opgebouwd. Met een specifieke Facebook-like actie, werd een fles champagne in de strijd gegooid, die hij later op de avond uitdeelde.

 

Foto: collage van Dineren met Directeuren van 30 maart jl.  

 

Na het voorgerecht kregen de nieuwe partners van Business Netwerk Rijnmond Lodder Events en Rijnmond Lease de gelegenheid zicht in het kort te presenteren. Theo Kooy, eigenaar van Rijnmond Lease gaf in het kort de historie aan van zijn familiebedrijf waar inmiddels meer dan 40 personen werkzaam zijn. Natasja Peekman, die de door omstandigheden afwezige Bas Lodder verving, bevestigde de potentie van Lodder Events & Producties met o.a. de vele beurzen die men bij Rotterdam Ahoy organiseert. Alle aanwezigen ontvingen dan ook vrijkaarten voor de komende Tuinbeurs die van 14 t/m 17 april in Rotterdam Ahoy georganiseerd werd.

Tenslotte bracht de algemeen directeur van partner Nemesys – Rob de Zwart – op gepaste wijze zijn sociale karakter naar voren door op 23 juni een benefietavond “Ik fiets tegen kanker” te organiseren. Uiteraard is hier iedereen op 23 juni van harte voor uitgenodigd!

Met gepaste chaos werd er van tafelschikking gewisseld. Het hoofdgerecht werd geserveerd en er werd dan ook volop met elkaar van gedachten gewisseld. Onder het genot van een goede glas wijn en/of fris was de stemming informeel, waarbij aan de diverse tafels dan ook gezellig aan toe ging.

Na het hoofdgerecht was het de beurt aan Jan Dirk Stouten om in het kort met Business Netwerk Rijnmond nog even in te zoomen op de Business Challenge Rotterdam die op 16 juni op het veld van de Kuip te Rotterdam zal plaatsvinden. Business Netwerk Rijnmond zal met een speciaal ingericht plein met diverse partners en leden aanwezig zijn. Na dit ‘formele’ gebeuren werd de aanwezige oud-aanvoerder van Feyenoord en oud-international Bennie Wijnstekers nog even naar voren geroepen en aan een korte interview onderworpen door Stouten. Dat het thema uiteindelijk ging over zijn omgang met de pas overleden Johan Cruijff werd door de aanwezigen met aandacht beluisterd. Onbetaalbare anekdotes, die voor altijd bijblijven bij Wijnstekers.

Het dessert werd geserveerd en de sfeer zat er goed in. Kaartjes werden uitgewisseld, de tafels werden nogmaals van schikking gewisseld en uiteindelijk kwam dit de avond ten goede. Dat het inmiddels richting 22.00 uur was, deerden de bezoekers niet. Een gepaste avond met gezelligheid, interessante mensen en een uitstekend diner: alle ingrediënten voor een topevenement!

Terug naar home