Gemeente Woudenberg kiest voor NEMESYS

De gemeente Woudenberg heeft NEMESYS – partner van Business Netwerk Rijnmond – de opdracht gegeven voor de vernieuwing van hun telefoniesysteem. Daarnaast zal NEMESYS de komende jaren de service en het onderhoud verzorgen.

De gemeente Woudenberg is een middelgrote gemeente in de provincie Utrecht met ruim 12.000 inwoners en 80 medewerkers. De organisatie is volop in beweging. Een goede dienstverlening aan en communicatie met de inwoners staat hoog in het vaandel. Op het gebied van dienstverlening en informatietechnologie wordt er momenteel een moderniseringsslag gemaakt. Mede daarom was de gemeente op zoek naar een vernieuwde telefonieomgeving.

Keuze voor NEMESYS
 

Na de leveranciersselectie en een gedegen offertetraject heeft de gemeente Woudenberg gekozen voor NEMESYS. NEMESYS gaat het ‘oude’ Mitel 3300 telefoniesysteem van de gemeente upgraden naar een nieuw Mitel MiVoice Business systeem. Hiermee wordt in een aantal fases de telefonieomgeving volledig gemoderniseerd. Daarbij worden o.a. de belangrijkste wensen van de gemeente ingevuld:

– een stabiele en betrouwbare telefonieomgeving realiseren;

– de efficiëntie verhogen bij het Klant Contact Center (KCC);

– de operationele kosten verlagen en beheersen door efficiëntie, flexibiliteit en gebruik te maken van VoIP en SIP infrastructuur;

vast en mobiel integreren;

– de bereikbaarheid optimaliseren d.m.v. presence tools;

– communicatiemiddelen zoals chat, video en samenwerktools toevoegen door integratie met Skype for Business;

een toekomstbestendig communicatieplatform realiseren waar gemeente Woudenberg de komende jaren mee vooruit kan.

Mitel MiVoice Business

Optimaal bereikbaar zijn? Dat kan met het MiVoice Business telefoniesysteem van Mitel. Door gebruik te maken van de uitgebreide set features, applicaties en mogelijkheden waarover MiVoice Business beschikt, regel je de bereikbaarheid goed en op maat. MiVoice Business is er voor organisaties met 5 tot 65.000 gebruikers, met één of meerdere vestigingen, lokaal of wereldwijd.


Ook VERVANGEN, upgraden of uitbreiden?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe telefonieomgeving? Of heeft je huidige systeem een upgrade, herprogrammering of uitbreiding nodig? Neem dan eens contact met ons op.

Meer informatie? Bel 088-633 1000 of stuur een bericht naar info@nemesys.nl Meer informatie vindt u via onze website www.nemesys.nl  

Over Nemesys:

Big Data, Cloud Computing, Unified Communications, Saas, BYOD, 4G, Enterprise 2.0, IP-VPN… Je wordt ermee overladen. Elke maand een nieuwe term, innovatie of ontwikkeling die ‘nog belangrijker’ is voor je bedrijf dan de vorige trends.

Het is tijd om even terug te gaan naar de basis: Hoe kan ICT een bijdrage leveren aan het succes van je bedrijf? En hoe kan het je medewerkers en klanten daarbij goed ondersteunen?

Wij helpen bedrijven efficiënter en flexibeler (samen) te werken. Zo besparen we kosten en werken we aan het verbeteren van bereikbaarheid en mobiliteit. Online en ‘offline’.

Of het nu gaat om het inrichten en beheren van een ICT omgeving, of het installeren en vervangen van telecom apparatuur, wij staan klaar voor onze klanten. Dag en nacht. Zonder de poeha van andere ICT partijen maar met betrouwbare producten en een no-nonsense aanpak in een taal die je begrijpt. Ook dat bespaart tijd, geld en een hoop kopzorgen.

NEMESYS, duidelijk in ICT

Terug naar home