Rijnmond Lease B.V. nieuwe partner van Business Netwerk Rijnmond

Rijnmond Lease B.V. – met vestigingen in Oud-Beijerland en Spijkenisse – is per heden partner geworden van Business Netwerk Rijnmond. De leasemaatschappij is onderdeel van de Kooy Holding. Een Automotive organisatie die al meer dan 60 jaar actief is.

Voor eigenaar Theo Kooij is de samenwerking met Business Netwerk Rijnmond een mooie uitdaging: “Ik kende het zakenplatform al enige tijd en hoorde positieve berichten. Daarbij is voor ons het gebied Rijnmond een uitgestrekt gebied, waarin we graag nieuwe ontwikkelingen en kansen willen ontplooien. De visie en aanpak van Business Netwerk Rijnmond past daar prima in.”

 


Foto: beeld van de serviceafdeling in Oud-Beijerland

 

Als universele leasemaatschappij biedt Rijnmond Lease leasing aan van elk merk en type auto, tegen een aantrekkelijk tarief. Ook voor shortlease en verhuur zijn zij uw partner.

Kooij vervolgt: “Wij zijn niet gebonden aan automerken of financiële instellingen. De belang van de klant is dus het enige dat telt, of het nu om één auto gaat of een wagenpark van vijftig. ”Kan niet” bestaat niet bij Rijnmond Lease. Altijd zal worden getracht maatwerk te leveren, afgestemd op specifieke behoeften, omstandigheden en wensen.”

 

 

Foto: Eigenaar Theo Kooij van Rijnmond Lease

Maak vrijblijvend een afspraak en ervaar het motto van Rijnmond Lease: Betrokkenheid in mobiliteit!

Vestiging Oud-Beijerland

Jan van de Heijdenstraat 38

3261 LE Oud-Beijerland

0186-621306

info@rijnmondlease.nl  

www.rijnmondlease.nl

Vestiging Spijkenisse

Edisonweg 1

3208 KB Spijkenisse

Terug naar home