Druk bezochte Voorjaarslunch 2016 van Business Netwerk Rijnmond

Met meer dan honderd partners en leden was er sprake van een drukke opkomst tijdens de Voorjaarslunch 2016 van Business Netwerk Rijnmond afgelopen dinsdag 15 maart.

Vanaf 12.00 uur werden de gasten ontvangen met koffie & thee, waarna vanaf 12.15 uur de grote zaal van Van der Valk Hotel Ridderkerk betreden werd. Partner Van der Valk Hotel Ridderkerk had de prachtige zaal ingericht in een gedeelde sta & zitruimte waar de genodigden gebruik konden maken van een uitstekende lunch.

 

 

Foto: collage van de druk bezochte Voorjaarslunch 2016

 

Thema: ‘Datalekken’

Na een kort voorwoord van Marjan van Berkel en Steven Corijn was het de beurt aan Tilly Neve van Justion Advocaten en Jan Verkerk van WSB Solutions BV. Zij hadden een presentatie voorbereid over het thema ‘Datalekken’ en namen de aanwezigen mee in vogelvlucht mee over de juridische aspecten (Justion Advocaten) en de technologische aspecten (WSB Solutions) van de wetgeving die vanaf 1 januari van toepassing is. Beide personen slaagden erin om op praktische wijze de veranderingen, de gevolgen en uiteindelijk de te nemen acties van de nieuwe wetgeving voor het voetlicht te brengen.

Tot slot hadden de aanwezigen nog volop tijd en de gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen. Rond 14.00 was de bijeenkomst afgelopen. Kortom, een geslaagde, druk bezochte Voorjaarslunch op een uitstekende locatie.

 

Informatie over ‘Datalekken’

Meer informatie over het thema ‘Datalekken’ is aanwezig bij zowel Justion Advocaten (juridisch) en WSB Solutions (technologisch waaronder o.a. cybercrime). Wenst u meer informatie over dit thema, dan kunt u contact opnemen met beide organisaties.

Justion Advocaten (contactpersoon: mevrouw Tilly Neve)

 

Linatebaan 69a

3045 AH Rotterdam

T 010 – 440 31 00

info@justionadvocaten.nl

 

WSB Solutions BV (contactpersoon: de heer Jan Verkerk)

  

Kade 30
3371 EP  Hardinxveld-Giessendam
T (0184) 61 88 37

E. info@wsb-solutions.nl

 

Terug naar home