Ook Lodder Events en Producties partner van Business Netwerk Rijnmond

Bas Lodder is er verheugd over. Met zijn bedrijf Lodder Events en Producties is Lodder per 1 maart jl partner geworden van Business Netwerk Rijnmond.

Lodder geeft aan:” Met Lodder Events en Producties zijn wij op vele vlakken actief. We hebben inmiddels een uitgebreid netwerk in de gehele regio Rijnmond en ver daarbuiten. De wijze waarop Business Netwerk Rijnmond omgaat met haar partners en leden spreekt ons enorm aan. Wij – ikzelf en directeur Natasja Peeman – zullen ons dan ook met alle plezier mengen in de diverse bijeenkomsten.”

 

Foto: Bas Lodder, eigenaar van Lodder Events & Producties 

 

Ook Marjan van Berkel en Steven Corijn van Business Netwerk Rijnmond zijn verheugd met het partnership. “We hebben vorig jaar al eens een aantal keren samengewerkt en dat beviel ons zo goed dat we blij zijn dat Lodder Events en Producties toetreedt tot onze partners. Onze partners kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van hun netwerk, maar zeker ook zullen wij met diverse mogelijkheden en acties komen inzake de diverse events die ze organiseren in Ahoy. Kortom, een toegevoegde waarde voor ons zakenplatform,” aldus beide eigenaren.

 

Over Lodder Events & Producties:

Lodder Events & Producties is een jong en modern bedrijf dat gespecialiseerd is in de organisatie van grootschalige publieksevenementen, beurzen en netwerkbijeenkomsten. In 2014 werd het zusterbedrijf Lodder Sfeermakers uitgebreid met Lodder Events & Producties. Zoals de titel aangeeft ligt de focus van dit bedrijf zuiver op de (mede)organisatie van publieksevenementen en beurzen. In samenwerking met derden worden ook bedrijfsfeesten en grote netwerkbijeenkomsten georganiseerd.

Lodder Sfeermakers is gevestigd in Heerjansdam en vormt tevens de operationele afdeling van Lodder Events. In het najaar van 2015 is Lodder Events met directie en management naar het nieuwe kantoorgebouw aan de Energieweg in Numansdorp verhuisd.

 

Lodder Events & Producties

Energieweg 25

3281 NH Numansdorp

T: 078-677 3202 

Terug naar home