Business Netwerk Rijnmond PLEIN tijdens Business Challenge Rotterdam op 16 juni in de Kuip!

Doe ook mee met het Business Netwerk Rijnmond PLEIN!
(alleen voor partners/leden van Business Netwerk Rijnmond)

Tijdens Business Challenge Rotterdam op donderdag 16 juni gaat het om drie dingen: netwerken, inspiratie en relatiemarketing. En dat gebeurt op een zeer aansprekende plek: het veld van Stadion Feijenoord oftewel De Kuip! Business Challenge Rotterdam vindt plaats van 13.00 uur tot 20.00 uur.

 

 

Deelnemen aan Business Challenge Rotterdam is dé kans om nieuwe en bestaande relaties te ontmoeten. Tijdens een speciale bijeenkomst die exclusief toegankelijk is voor vertegenwoordigers van standhouders leert u de andere deelnemers kennen. Tussen 18.00 en 19.00 uur is er een grote Businessborrel waar leden van verschillende zakelijke netwerken uit de regio aanwezig zijn.

Business Netwerk Rijnmond PLEIN!

Business Netwerk Rijnmond heeft voor haar partners en leden 16 stands gereserveerd op een prominente plaats (zie foto en bijlage: 16 stands aan de linkerzijde van de spelerstunnel, waarbij via open zijwanden iedere deelnemer elkaar in het zicht heeft).

Business Netwerk Rijnmond is zélf de gehele tijd aanwezig op het plein en levert hier actief haar bijdrage in. Wij nodigen meer dan 100 relaties uit en dragen zorg voor verbindingen ter plaatse op het Business Netwerk Rijnmond PLEIN. Iedere deelnemer ontvangt zelf eveneens 25 toegangskaarten voor relaties. Dit zorgt ervoor dat de deelnemers op het Business Netwerk Rijnmond PLEIN met elkaar en elkaars relaties in contact komen. En dat maakt het samenzijn interessant en aantrekkelijk.


Plattegrond: Business Netwerk Rijnmond PLEIN: aan de linkerzijde spelerstunnel centraal in het doelgebied

Aangrenzend aan het Business Netwerk Rijnmond PLEIN is er aan beide zijden horeca aanwezig. Er is bediening paraat, zodat u snel en tijdig uw consumpties voor u en uw relaties aangereikt krijgt. Business Netwerk Rijnmond zorgt verder voor een gemoedelijke sfeer en licht entertainment op het plein. Kortom, nieuwe en bestaande relaties ontmoeten op het veld van de Kuip!

Deelnemen is mogelijk op het Business Netwerk Rijnmond PLEIN voor een bedrag van 995,- euro exclusief BTW. Onder het principe ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’ wordt ingeschreven.

Uw pakket op het Business Netwerk Rijnmond Plein:

• een eigen pagodetent gedeelte van 3 bij 3 m2 (zonder zijwanden)

• statafel en 2 krukken

• 2 begeleiderspassen en 25 toegangskaarten voor relaties

• vermelding op de website businesschallenge-rotterdam.nl en speciale vermelding op de website van Business Netwerk Rijnmond

• aankondiging op het Business Netwerk Rijnmond Plein

• vermelding in het eventmagazine op deelnemerslijst en social media

• 5 kaarten voor exclusieve opening Business Challenge Rotterdam 2016

• persoonlijke verbinding door directie Business Netwerk Rijnmond

Bezoekers kunnen losse kaarten €25,- exclusief btw bestellen.

U kunt zich aanmelden via de website van Business Netwerk Rijnmond. Stuur een email naar info@businessnetwerkrijnmond.nl of bel met Marjan van Berkel (06-46636593) of Steven Corijn (06-24457540).

 

Terug naar home