Baker & Moore bestaat één jaar!

Paul Bakker en Eline Moor – de oprichters van het succesvolle Baker & Moore concept in hartje Rotterdam – zijn inmiddels alweer een jaar geopend. De twee kijken terug op een druk en succesvol eerste jaar waarbij langzamerhand de Westblaak – waar Baker&Moore gevestigd is –  écht een leuke plek begint te worden.

 

Foto: een beeld van de unieke inrichting van Baker & Moore

Het succesconcept

Baker&Moore – lid van Business Netwerk Rijnmond – onderscheidt zich door te werken met echte kwaliteitsproducten, het creëren van een echt huiskamergevoel en de persoonlijke benadering richting haar gasten. De twee eigenaren hanteren de door hun ontwikkelde ”Create It Yourself” formule. Dit betekent dat je zelf je eigen unieke sandwich van top tot teen kan samenstellen met bourgondische producten. Naast de sandwiches kun je ook terecht voor een goede kop koffie, gezonde slowjuices, vers gebak en een Healthy RAW High-Tea.

Feesten & Partijen

Naast alle mogelijkheden die de zaak zeven dagen per week biedt, leent het pand zich ook perfect voor feesten, partijen, ontbijt/lunch voor groepen, vergaderingen en allerlei andere evenementen. Baker&Moore bevindt zich midden in de stad en is bij uitstek een ideale centrale plek waar je terecht kan om te werken, ontspannen en vergaderen. Ideaal voor jou en je bedrijf dus.

Groeiplannen

Baker&Moore is net een jaar geopend en heeft in Rotterdam en omstreken al aardig haar stempel weten te drukken. De ambitie van Paul is dan ook om binnen 5 jaar het Baker&Moore concept bereikbaar te maken in alle grote steden. Paul heeft zijn zinnen al gezet op een volgende vestiging. Hij wil het concept graag op meerdere plekken uitrollen in de vorm van een franchise. Op het moment zijn de pijlen vooral gericht op Den Haag. Houd Baker & Moore dus goed in de gaten…

 

 

Je vindt Baker&Moore in het centrum van Rotterdam op de Westblaak 147. Kijk voor meer informatie en alles over het concept op www.bakerandmoore.nl

Terug naar home