DM-actie “Merkwaardig” tijdens Business Kring Gold

Schot Marketing & Communicatie – partner van Business Netwerk Rijnmond – heeft tijdens haar deelname aan de Business Kring Gold haar nieuwe DM-actie “Merkwaardig” geintroduceerd. Tijdens een netwerkontbijt bij FC Dordrecht werd 4 februari jl. de DM-actie door sales manager Michiel Delmonte toegelicht.

Foto: een impressie van de Business Kring Gold tijdens het netwerkontbijt van 4 febr. jl. 

Sales manager Michiel Delmonte licht toe: “De DM-actie promoot de merkensessie “Merkwaardig”. De Merkensessie heeft als doel de postionering van een bedrijf helder te krijgen. Hierbij maken wij gebruik van een merkenbord waarop 48 bekende merken staan vermeld. Elk merk staat voor een bepaald beeld of beleving. Aan de hand van het merkenbord komt het bedrijf erachter welk merk het beste bij de ondernemer en zijn onderneming past en hoe (toekomstige) klanten naar het bedrijf zullen en moeten kijken.

De Merkensessie zal een essentieel onderdeel vormen bij het bepalen van de gewenste positionering en het onderscheidend vermogen van de onderneming. Ook krijgt de ondernemer een duidelijk beeld van de kernwaarden van het bedrijf. Dit is de basis voor elke vorm van communicatie naar de klanten.”

 

Foto: DM-actie “Merkwaardig” van Schot Marketing & Communicatie

Delmonte vervolgt: “Voor de Merkensessie worden minimaal 2 en maximaal 6 personen uitgenodigd van het bedrijf. Na afloop zullen wij een verslag uitwerken die de ondernemer digitaal opgestuurd krijgt. De Merkensessie helpt het bedrijf zich beter te positioneren bij de klanten die bij het bedrijf passen.”

Kosten :

BNR-partners € 375,00 voor BNR-leden € 650,00 (normaal tarief € 850,00).

Duur :

Ca. 3 uur op locatie Schot

Voordelen:

Teambuilding, betere postionering, betere onderscheiding, heldere kernwaarden en een pakkende slogan/payoff.


(Let op: de merkensessie is gratis indien Schot Marketing & Communicatie de postionering van uw bedrijf verder mag uitwerken in de diverse communicatie-uitingen)

Wilt u ook met uw bedrijf een merkensessie uitvoeren? Neem dan contact op met Michiel Delmonte via het telefoonnummer 06-30185541. Of stuur een e-mail naar michiel@schot.nl.

 

Over Schot Marketing & Communicatie

Van advies tot totaalconcept

Wij zijn een uniek team; onze expertise is groot. We ontwerpen magazines, brochures, folders, flyers, jaarverslagen, periodieken en nieuwsbrieven. Ook kunnen we uw huisstijl en logo ontwerpen, alsmede uw belettering en stickers. We regelen alles van DTP en fotografie tot drukwerk. Als reclamebureau creëren we uw promotiecampagnes en als online marketing bureau verzorgen we uw webdesign, SEO, social media en e-commerce.

Schot Marketing & Communicatie is in vele markten thuis en koppelt sprankelende creativiteit, ervaring en deskundigheid aan praktische daadkracht en service. Wij werken met ons hart. Voor u.

 

Schot Marketing & Communicatie 

Beetsstraat 9

3261 PL Oud-Beijerland

0186 619244

marcom@schot.nl

www.schot.nl  

Terug naar home