VLS steunt Voedselbank Dordrecht

Schoonmaakbedrijf VLS – partner van Business Netwerk Rijnmond – gaat voortaan een steentje bijdragen aan de Voedselbank Dordrecht. Onlangs hebben twee medewerkers zich ontfermd over de installaties van de voedselbank.

VLS stelt zichzelf ten doel om zo efficiënt mogelijk maatschappelijk verantwoord te ondernemen. “Dat vullen we in door de uitoefening van onze schoonmaakdienstverlening voor onze opdrachtgevers, via onze bedrijfsvoering, maar we ondersteunen ook instanties in de regio als zich een mogelijkheid voordoet. De Voedselbank Dordrecht is zo’n mogelijkheid. Kleine schoonmaakklussen kunnen mensen vaak zelf wel, maar als het installaties betreft die boven in een hal hangen of specialistische schoonmaak, dan wordt het ingewikkelder. Daar helpt VLS graag bij”, legt Dennie van Leeuwen, algemeen directeur VLS uit.

 

De VLS Groep voelt zich onderdeel van de regio en biedt werkgelegenheid aan een aanzienlijke groep mensen uit de regio. Vanuit die betrokkenheid is de afspraak geboren om jaarlijks de installaties van de hal van de Voedselbank Dordrecht schoon te maken. Afgelopen week was het zover: twee medewerkers van VLS zijn aan de slag gegaan met de installaties, bijgestaan door Jan Flach en Kees Pronk van het bestuur van de Voedselbank, die de gelegenheid te baat namen om de vloeren voor hun rekening te nemen.

 

Over VLS:

De VLS Groep is een zelfstandige organisatie met sterke ambities. De afgelopen 35 jaar ontwikkelde VLS zich van een kleinschalig familiebedrijf tot een van de grotere schoonmaakorganisaties in Nederland. Wij willen onze prestaties leveren in een prettige, familiaire sfeer met een no-nonsense cultuur. Dit draagt bij aan de stabiliteit van het bedrijf en daarmee aan de continuïteit in de relatie met onze opdrachtgevers.

VLS is regionaal georiënteerd met een landelijke dekking. De organisatie bestaat uit VLS Schoonmaak en VLS Multiservice en biedt een compleet pakket facilitaire diensten aan voor de zakelijke markt. VLS Schoonmaak heeft zich gespecialiseerd op regulier schoonmaakonderhoud voor kantoren, zorginstellingen en overige instanties. VLS Multiservice richt zich voornamelijk op de specialistische reiniging van o.a. trappenhuizen en treinstations maar ook op de levering van specia-listen voor de reiniging van bv. voetbalstadions.

Contactgegevens:


Middellijn 2

3335 KC Zwijndrecht

Postbus 162

3330 AD Zwijndrecht

T. 078-6191919

F. 078-6123900

vls@vls.nl

www.vls.nl

Terug naar home