The People Company is vanaf heden ‘Lincks ‘!

The People Company is alweer acht jaar actief in de Hoeksche Waard. Mireille Prooi heeft zich in 2007 aangesloten bij de bestaande formule The People Company.

In de jaren die volgen weet The People Company -ondanks de crisis- groei te realiseren en steeds meer bedrijven aan zich te binden die de werving & selectie van medewerkers aan hen uitbesteden.

Inmiddels werken ze met een enthousiast team van vijf personen dagelijks aan een groot aantal opdrachten in verschillende branches voor veel (toonaangevende) bedrijven in de regio. ,,Zowel klanten als kandidaten benoemen altijd de persoonlijke benadering en contact als onderscheidende aspecten’’, aldus de eigenaresse.

 

 

 

Mireille vertelt: ,,Om echt door te kunnen groeien hebben we halverwege dit jaar besloten onze eigen koers te gaan volgen. Er ontstaat een ander klimaat in onze branche en het wordt steeds belangrijker je doelgroepen goed in kaart te brengen en daar je marketingstrategie op aan te passen, ‘recruitment marketing’ met een mooi woord. Dit gaan we onder andere doen met een nieuwe website en de lancering van een nieuw merk. Hiermee hopen wij die doelgroepen veel beter mee te kunnen bereiken en hierdoor kunnen wij zowel klant als kandidaat nog sneller en efficiënter helpen.’’

Er is hard gezocht naar een naam die weergeeft wat ze in essentie doen, “de verbinding”, kort en krachtig is en gemakkelijk inzetbaar is in (reclame) campagnes. Die naam hebben ze gevonden!

Lincks, Personal Recruitment’

Kijk zelf op www.lincks.nl  

 

Terug naar home