Geslaagde Open Dag bij partner ROMAR


Romar heeft haar jaarlijkse evenement, de Open Dag, dit jaar weer groots uitgepakt. De dag stond in het teken van contrast, wat op allerlei manieren is toegepast. Ruim 300 bezoekers uit veel verschillende branches waren 8 december aanwezig aan de Ebweg in Barendrecht. De dag werd ervaren als een zeer inspirerende en leuke dag vol beleving.

Het verschil tussen licht en donker; tussen hard en zacht; kleurrijk en flets; zwart en wit; ver en dichtbij. Zonder licht, is het donker. Contrast brengt leven in concepten, ontwerpen en ruimtes.

De Experience Show was de eye-catcher van de dag en tevens de eigen grootste innovatie op de open dag. Ultieme beleving aan de hand van nieuwe technieken, ontwikkelingen en innovaties werd hier belicht. De show omvatte de combinatie van geur, geluid, beeld, licht en aansturing voor iedere gewenste branche.

 

Foto: het complete team van ROMAR tijdens de Open Dag van 8 dec. jl.

 

Door het gehele pand van Romar waren er 15 partners aanwezig met elk een eigen vorm van presenteren binnen het speelveld van vele toepassingen. Van licht tot geluid en van beeld tot geur. Velen gaven een workshop in de vorm van contrast, waarin ze de bezoeker meenamen in een interactief proces. Anderen stelden de producten tentoon in het teken van contrast. Deze gehele bijdrage heeft een ultieme beleving omarmd. Bezoekers vonden het indrukwekkend en beschreven Romar als innovatief.

Na de inspirerende tocht nodigde de sfeervolle pagode tent uit om plaats te nemen in de heerlijke loungebanken of aan de statafel. Onder het genot van een hapje en een drankje parallel aan contrast was er de gelegenheid om met elkaar te netwerken en naar de live muziek van Luizter te luisteren. Overigens werden er de gehele dag door fantastische prijzen weggegeven onder de bezoekers en werd het levenslied van Romar bezongen.

Bezoekers verlieten Romar met een ervaring rijker en lieten een quote achter:

‘Wat een beleving! Romar, Bedankt!’ ‘Zoals altijd weer ongelooflijk goed verzorgd in alle opzichten!’ ‘Wat een enorme beleving. Wat een mogelijkheden.’ ‘Alle zintuigen zijn weer wakker! Bedankt voor de inspiratie!’ ‘Trots om zo’n leverancier / zakenpartner te hebben vol van ideeën en innovatie!’

Meer informatie over Romar vindt u via de website www.romarled.nl

Terug naar home