Uitstekende Business Bites & Drinks bij Tribes Rotterdam

Ruim zestig partners, leden en relaties van Business Netwerk Rijnmond hadden de gelegenheid benut om informeel te netwerken bij de nieuwe locatie van Tribes Rotterdam.

Aan de Erasmusbrug werd tijdens de Business Bites & Drinks in een informele sfeer met elkaar de gedachten gedeeld. Ook werden de bezoekers in de gelegenheid gesteld om het nieuwe, inspirerende concept van Tribes met eigen ogen te aanschouwen.
Een uistekende bijeenkomst op een prima locatie!

 

 

Foto: collage van de bijeenkomst. Klik HIER voor alle foto’s

Gastvrouw Baukje de Vries van Tribes zorgde ervoor dat het de bezoekers aan niets ontbrak. Met het enthousiasme van Baukje werden de bezoekers onder het genot van hapjes en drankjes aan de bargedeelte op de begane grond van alle gemakken voorzien. Na het welkomstwoord door Corijn en Van Berkel, maakte de rondleiding in het pand duidelijk dat Tribes ook daadwerkelijk een prachtige locatie in het centrum van Rotterdam heeft neergezet. De gesprekken met de reeds daadwerkelijke huurders van de diverse ruimten, verduidelijkten de diverse, praktische redenen aan waarom Tribes in de Wilhelminatoren te Rotterdam een prima toegevoegde waarde als locatie heeft.

Kortom, een geslaagde bijeenkomst, waarbij partners, leden en relaties van Business Netwerk Rijnmond de verbindingen nog even met elkaar konden aanhalen.

Over Tribes:


Tribes is een netwerk van inspirerende werkplekken. Ga ‘op reis’ langs de verschillende vestigingen en ontdek steeds weer iets nieuws! En profiteer van het gemak van landelijke dekking: altijd en overal je eigen werkplek. In 2015 opent Tribes vestigingen in Eindhoven, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Arnhem, Brussel, Antwerpen en Gent. Tribes Rotterdam aan de Kop van Zuid bevindt zich op een van de meest vooraanstaande locaties in de Wilhelminatoren te Rotterdam. Tribes Rotterdam bevat 76 vaste werkplekken, 18 flexwerkplekken en 4 meeting rooms.
Meer informatie vindt u via de website www.tribes.nl

Terug naar home