Spaik Recruitment opent vestiging in Dirksland

Op 1 september 2015 opende Spaik Recruitment – lid van Business Netwerk Rijnmond –  haar kantoor op industrieterrein De Watertoren in Dirksland. Na reeds 5 jaar actief te zijn in de regio Rotterdam wil eigenaar Joris van Splunter zijn focus verbreden naar Goeree-Overflakkee.

 

 

Foto: Joris van Splunter

 

Roots: 

Geboren te Sommelsdijk en woonachtig te Goedereede is dit geen onbekend terrein voor hem. Waar Spaik Recruitment in Rotterdam zich voornamelijk richt op werving en selectie van hoger opgeleid personeel, zal het kantoor in Dirksland zich bezig houden met het detacheren van technische mensen. Technische professionals die breed inzetbaar zijn in diverse branches, zoals de industrie.

 

Arbeidsmarkt:

De arbeidsmarkt is de laatste jaren veranderd. Werkgevers verwachten een flexibele inzet van hun menselijke middelen. De selectie en begeleiding van werknemers kost veel tijd en geld. Spaik Recruitment wil een betrouwbare partner zijn die deze zorg succesvol uit handen van de ondernemer neemt. Dat dit werkt, is al bewezen met de werving en selectie. Alles draait om goede communicatie tussen werknemer en werkgever. Voldoen aan de verwachtingen van beide partijen en problemen vroegtijdig signaleren. Die extra aandacht kan juist een externe partner leveren.

 

Vraag naar technisch personeel:

En er is vraag naar goed technisch personeel. Het vinden van vakbekwame medewerkers voor veelal specialistisch werk is in een schaarse markt niet eenvoudig. “De bedrijven die wij bedienen bevinden zich voornamelijk in de regio Groot-Rijnmond. Dirksland is een ideale locatie om ons werkgebied te bereiken. Maar dat is niet de belangrijkste reden om ons hier te vestigen,” aldus Joris.

“Werknemers uit deze regio staan voor kwaliteit en de juiste mentaliteit. Daarom wilde ik absoluut hier een vestiging om jonge technische mensen die een loopbaan in de techniek willen, te vinden en te binden. Detacheren is maatwerk. Om gemotiveerd personeel aan te bieden, moet je het beste in ze naar boven halen. Meedenken over hoe ze zich het best kunnen ontwikkelen. Helpen om nieuwe dingen te leren. Waar nodig zorgen wij er ook voor dat ze de juiste diploma’s behalen. Zo bieden wij de kwaliteit waar bij onze klanten vraag naar is en de diversiteit waar werknemers hun plek vinden. Dat is onze uitdaging. Dat we de schakel zijn waar we werkgevers en werknemers optimaal bij elkaar brengen.”

Spaik Recruitment hoopt uit te groeien tot een belangrijke speler op de arbeidsmarkt in de regio Groot-Rijnmond door in te spelen op de vraag naar flexibele inzet van technisch personeel.

 

Bedrijfgsgegevens Spaik Recruitment:

Kantoor Rotterdam:

Westplein 7

3016 BM te Rotterdam

Kantoor Goeree-Overflakkee:

Watertoren 53b

3247 CL  te Dirksland

(06) 5065 2094

info@spaik.nl

www.spaik.nl 

Terug naar home