Business Netwerk Rijnmond ondersteunt Stichting Puik voor Elkaar

Met het motto “als netwerken om business draait…!” streeft naar het stimuleren van onderlinge business tussen bedrijven binnen het netwerk. Het delen van kennis en ervaring ten behoeve van economische stimulering en maatschappelijke betrokkenheid in de regio is eveneens een belangrijke doelstelling.

In dit kader ondersteunt Business Netwerk Rijnmond haar maatschappelijke betrokkenheid via de Stichting Puik van Elkaar. Het regionale zakenplatform en de Stichting Puik voor Elkaar van voorzitter Lilian van Maanen kennen elkaar reeds een tijdje en hebben nu het besluit genomen om de samenwerking met elkaar te formaliseren.

Corijn en Van Berkel, eigenaren van Business Netwerk Rijnmond, zijn verheugd met deze samenwerking: “Wij ondersteunen met regelmaat maatschappelijke doelen. Dit doen we vanwege onze maatschappelijke betrokkenheid. Wij vinden het belangrijk om op deze wijze onze maatschappelijke betrokkenheid te tonen en in te zetten. Aangezien Lilian voor ons geen onbekende is en haar Stichting op prachtige wijze mensen die het nodig hebben ondersteunt, is voor ons de keuze niet moeilijk. We zijn dan ook blij met deze samenwerking.”

 

 

Van Maanen legt in het kort de doelstelling van haar stiching uit: “De Stichting Puik voor Elkaar geeft pruiken aan vrouwen die als gevolg van behandelingen tegen kanker hun haar (gaan) verliezen en zelf geen pruik kunnen betalen. Er zijn vandaag de dag helaas nog steeds veel vrouwen die zich geen passende pruik kunnen veroorloven. Noodgedwongen zien deze vrouwen daarom af van de aankoop van een pruik, terwijl een pruik hen juist zou kunnen helpen zich een beetje beter te voelen in een periode waarin ze toch al zo kwetsbaar zijn.  Daarom krijgen zij van ons een gratis puike pruik.”

Ook voorzitter Van Maanen is blij met de samenwerking: “Wij zijn zeer verheugd met de samenwerking met Business Netwerk Rijnmond. Het feit dat één van de toonaangevende zakenplatforms uit de regio zich aan onze stichting verbindt, is voor onze stichting een ideale kans om zich nog meer te laten zien binnen het regionale bedrijfsleven. En dat komt uiteindelijk ten goede van onze doelstelling. Wij willen zoveel mogelijk vrouwen in Nederland helpen met een puike pruik. Dat is onze missie en daar gaan we voor! Wij kunnen dit alleen bereiken door er met zijn allen de schouders onder te zetten. Door puike actie. Met elkaar, voor elkaar, oftewel: Puik voor Elkaar!”

Meer informatie over Stichting Puik voor Elkaar vindt u via de website www.puik-voor-elkaar.nl

 

Terug naar home