Maandagavond 5 okt, circuitpark Berghem: goede doel GROOT HART

Kaboutervrienden, piggelmeeën en andere maatjes pink, het is weer zo ver, de Kleine Kale K** Kabouter Kart Kup komt er weer aan en wel voor de vijfde keer, een lustrum dus en dat gaan we groots vieren!

Zet allen in je agenda; maandagavond 5 oktober, circuitpark Berghem, een avondlang met z’n allen jakkeren voor het goede doel, mijn eigen stichting Groot Hart, waarmee we zieke kinderen en hun familie een leuke dag in een racewagen bezorgen. Schrijf je snel in, want we verwachten een overvol veld en voor je het weet moet je je prekwalificeren. En vergeet je kabouteroutfit niet! Want er is een nieuwe regel: wie niet verkleed komt levert vijf plekken in op de startgrid!

 

 

 

DE KKKKKK

 
Een kleine uitleg voor allen die nog nooit van de KKKKKK gehoord hebben: er was eens een klein kaal mannetje met een brilletje die ongelooflijk van karten hield. Hij besloot een wedstrijd te organiseren voor vrienden en bekenden, maar hij wilde zo graag ten koste van alles zelf winnen links en rechts ramde hij de skelters de baan af – dat iedereen hem de Kleine Kale K** Kabouter noemde. Als boetedoening besloot hij de opbrengst die hij normaal gesproken stiekem in zijn eigen zak stak over te maken naar het goede doel. Zie daar de gboorte van de Kleine Kale K** Kabouter Kart Kup, in de volksmond ook wel KKKKK genoemd. Sinds 2011 komen daarom meer dan honderd vrienden uit de autosport en inmiddels ook ver daarbuiten in oktober naar de mooiste kartbaan van Nederland, circuitpark Berghem, verkleed als elf, Grumpy, Pinkeltje of Plop om in goede gemoeden een langeafstandsrace te houden in teamverband. Iedereen is welkom: van de receptioniste van de plaatselijke plaatwerker tot wouldbe-profs. En voor wie denkt: dat win ik wel even: ook dit jaar hebben al meerdere oud-formule-1-coureurs hun aanwezigheid bevestigd, waaronder Robert Doornbos, Robin Frijns en Giedo van der Garde. Doe dus vooral mee voor de lol of voor de mooie extra prijzen, want die gaan perse niet naar de eerste die over de finish komt!

 

WAT IS GROOT HART?

 
Als je denkt ‘wat is dat Groot Hart’ eigenlijk dan is deze nieuwsbrief waarschijnlijk verkeerd bezorgd. Breng hem asjeblieft bij je buurman die wel geïnteresseerd is in autoracen en geode doelen. Tenzij je tot gisteren onder een steen zat, dan komt hier de korte uitleg: stichting Groot Hart bestaat zo’n drie jaar en is opgericht door mijzelf met steun van een heleboel vrienden in de autosport, waaronder Tom Coronel en Jan Lammers ( beiden nog steeds abassadeur). Doel is zieke kinderen en hun familie en vriendjes en vriendinnetjes een leuke dag te bezorgen op een echte racedag. Al sinds het begin werken we nauw samen met de SupercarChallenge en vrijwel alle deelnemers in de Superlights klasse nemen vlak voor hun eigen race een kindje mee voor een supersnelle ronde. Dichter bij de actie kun je niet komen! De afgelopen jaren maakten we op die manier honderden kindjes heel erg blij.

 

IK DOE MEE, MAAR HOE EN MET WIE WANT IK HEB GEEN VRIENDEN?

 
Inschrijven kan via vincent@groot-hart.n l, want vanaf dit jaar neemt de stichting de KKKKKK
officieel over, zodat het nog steeds een gezellig zooitje wordt, maar dan een goed georganiseerd
gezellig zooitje. Een team bestaat uit 2 of 3 personen, alle kosten zijn inclusief eten en drinken
en een klopje op je schouder van een echte-formule-1-coureur. Voor bedrijven die meedoen is er een groot voordeel: Groot Hart is een ANBI, dus elk overgemaakt bedrag kan voor een flink deel bij de belastingen worden teruggevorderd.

Volg ons op Facebook : https://www.facebook.com/kalekabouterkartbup

 

Ook meedoen? Zie hier de mogelijkheden: 

Hoofdsponsor € 3.250,-
Naamgever evenement

Logo en bedrijfsnaam worden getoond in alle uitingen

Gebruik naam en logo KKKK in eigen uitingen

Speciale nieuwsbrief ter promotie sponsor uit naam van KKKK

Mogelijkheid tot promotie producten tijdens KKKK

Twee kart teams

Subsponsor € 1.250,-

Logo en bedrijfsnaam worden getoond in alle uitingen

Gebruik naam en logo KKKK in eigen uitingen

Mogelijkheid tot promotie producten tijdens KKKK

Een kart team

Kart team maximaal 3 personen € 333,-

Deelname aan de kart wedstrijd

Kart inclusief brandstof, banden, helmen etc.

Saté buffet

2 consumpties p/p

Inhuren top coureur € 250,-

Coureur is het derde teamlid

Toeschouwer € 27,50

Saté buffet

2 consumpties

Terug naar home