Geslaagde traditionele ZomerBBQ Business Netwerk Rijnmond

Business Netwerk Rijnmond had de aftrap van het tweede deel van het netwerkseizoen bijtijds ingepland. Op 20 augustus 2015 kwamen ongeveer 100 partners en leden bij elkaar bij Hamsphire De Arendshoeve om te genieten van een heerlijke zomerBBQ. Een jaarlijkse traditie van het zakenplatform om gezamenlijk informeel te netwerken, te genieten van food en drinks en uiteraard van de heerlijke aanwezige zon!

 

Foto: collage van de geslaagde ZomerBBQ van Business Netwerk Rijnmond van 20 augustus jl. 

(Binnenkort kunt u HIER alle foto’s van de ZomerBBQ bekijken)

 

Vanaf 16.30 kwamen de deelnemers aan en het prachtig ingerichte terras was het decor voor de vele gesprekken en verbindingen die plaats vonden tijdens de middag/avond. Alle deelnemers werden ontvangen met een heerlijke prosecco en een hapje, waarna om 17.30 uur het even tijd was voor een formele gedeelte vanuit de organisatie.

Nadat de directie van Business Netwerk Rijnmond – Steven Corijn en Marjan van Berkel – de aftrap had gegeven met een welkomstwoord, was het de beurt voor de afscheid nemende Ron Pelgrim om de deelnemers te danken voor hun aanwezigheid en de nieuwe eigenaar Ad Scheer samen met de nieuwe hotelmanager Lisanne van Erke voor te stellen. Nieuwe eigenaar Scheer gaf in het kort de mogelijkheden van het hotel aan en spoorde de aanwezigen uiteraard aan vaak gebruik te komen maken van de prachtige locatie.

Vervolgens was het de beurt om een aantal partners de gelegenheid te geven voor een korte introductie. Nieuwe partners zoals Ahoy Rotterdam, Bedrijvenpark Hoeksche Waard, Jan Dirk Stouten, Van Leeuwen Service (VLS), Bep van Klaveren Memorial, Crayestein Golf maakten hier gebruik van, en ook bestaande partners zoals de Rotterdamse Ondernemersprijs, MKB Cursus & Training gaven in het kort aan waarom wederom het partnercontract met Business Netwerk Rijnmond is verlengd.

Er werd uiteindelijk nog lang en uitvoerig nagepraat. De traditie werd dus wederom succesvol voortgezet en kan wederom als zeer geslaagd beschouwd worden. Op naar het tweede deel van netwerkseizoen 2015!

 

 

 

Contactgegevens:


Hotel & Restaurant De Arendshoeve

Molenlaan 14

2861 LB Bergambacht

Tel: 0182- 303100

Email: info@arendshoeve.nl

Website: www.arendshoeve.nl

Terug naar home