Calvijn Business School: 17 september ‘Business meets future’

Exclusieve uitnodiging netwerkevenement “Business meets future”


Datum : 17-09-2015

Students and starters meet experience & Experience meet fresh ideas and courage’


Op donderdag 17 september van 16.30-19.00 uur organiseert Calvijn Business School in samenwerking met Business Netwerk Rijnmond en GNO-Netwerk het netwerkevenement “Business meets future”.

U ben als partner/lid van Business Netwerk Rijnmond of als aangesloten partner/lid van GNO-Netwerk exclusief van harte uitgenodigd om tijdens deze netwerkbijeenkomst in contact te komen met mede-onderrnemers, maar zeker ook met toekomstige ondernemers! De bijeenkomst is besloten.

Na het succes in 2014 wordt hier dit jaar wederom door de ondernemers van morgen invulling aan gegeven. De bijeenkomst vindt plaats in de aula op de locatie van Calvijn Maarten Luther aan de Roerdomplaan 42, 3084 NM te Rotterdam. U kunt in de nabije omgeving parkeren.

Het unieke van deze bijeenkomst is dat de leerlingen van de Calvijn Business School deze avond speciaal voor partners/leden van Business Netwerk Rijnmond en GNO-Netwerk organiseren. Naast een interessant programma wordt er uiteraard ook aan de inwendige mens gedacht. De catering wordt verzorgd door Baker & Moore .

Meer informatie, het programma en aanmelden via HIER

 

 

 

Terug naar home