Crayestein Golf en Business Netwerk Rijnmond vormen partnerschap

Crayestein Golf in Dordrecht is per heden toegetreden als partner van Business Netwerk Rijnmond. Het partnership houdt voor beide partijen een toevoeging en aanvulling in vanuit de bestaande activiteiten.

Corijn en Van Berkel zijn in hun nopjes met Golfbaan Crayestein: “Dordrecht is een interessant netwerkgebied. Crayestein Golf stond reeds dicht bij ons netwerk en we zijn tot de conclusie gekomen dat we elkaar veel te bieden hebben. En dat gaan we uitwerken in een onstane partnership. Met Crayestein gaan we een aantal evenementen opzetten, waarbij golf uiteraard een belangrijke rol speelt. Wij verbinden ons netwerk graag met interessante partijen en locaties, dit is niet altijd 100% regio-gebonden. Daarbij ligt Dordrecht op nog geen 15 minuten autorijden van Rotterdam. Het netwerk is wat dat betreft ook grenzeloos.”

 

  

 

Cristian Krijnen, bedrijfsleider bij Crayestein Golf ziet volop nieuwe kansen: “Onze leden en bezoekers komen vanuit heel Nederland en Belgie. Rotterdam-Rijnmond is voor ons dus ook een interessant en logisch gebied. We hebben veel vertrouwen in Business Netwerk Rijnmond en de samenwerking. Voor ons een ideale kans om de geweldige golfmogelijkheden onder de aandacht te brengen. Daarna hebben we met Jacks Steakhouse ook qua catering de zaken prima op orde. Een aanrader dus voor de golfliefhebbers.”

Tot slot bevestigen Van Berkel en Corijn het blijvend belang van het golfspelletje binnen het netwerken:” Wij merken nog steeds dat golf een belangrijke rol speelt in de zakelijke netwerkwereld. Veel ondernemers blijven het een ontspannende manier vinden om zakelijk – maar zeker op een informele manier – hun relaties te ontmoeten. En wij zien dat niet snel veranderen. Vandaar dat wij onze partners en leden ook in dit gebeuren graag faciliteren.”

 

Over Golfbaan Crayestein:

Golfbaan Crayestein is gelegen in een aansprekend stukje Hollandse Biesbosch aan de rand van Dordrecht. De golfbaan bestaat uit 18 holes afwisselend van par 3’s tot par 5’s. Het is opvallend dat de eerste 4 holes zich afspelen op vrij heuvelachtig en bosrijke terrein, terwijl de overige holes (aan de overkant van de weg) vlakker en zijn. Desondanks worden de laatst genoemde holes gekenmerkt door smalle fairways, verraderlijke waterpartijen en snelle greens.

Sinds 14 januari 2013 opereert ‘Jacks Steakhouse’ als volwaardig restaurant in het clubhuis. Alhoewel wij zelf niet hebben mogen genieten van de kookkunsten van de chefkok, zijn wij ervan overtuigd dat er heerlijk gegeten kan worden bij Jack s Steakhouse. De kaart bevat een mooie diversiteit in gerechten en wijnen en, na een ronde van 9 of 18 holes, is een steakhouse een warme verwelkoming.

 

Contactgegevens:

Crayestein Golf

Baanhoekweg 50

3313 LP Dordrecht

Tel: 078- 6211221

www.crayesteingolf.nl

info@crayesteingolf.nl 

 

 

 

 

 

Terug naar home