Nieuwe eigenaren Hotel Restaurant de Arendshoeve

Hotel Restaurant de Arendshoeve is per 1 september 2015 verkocht aan de nieuwe eigenaren Ad en Jacky Scheer. Met de overname van De Arendshoeve in Bergambacht hebben de horecaondernemer Ad en Jacky Scheer hun ideaalplaatje compleet.

“Het is er uiteindelijk toch van gekomen”, glimlacht Scheer, refererend aan de overname van het gerenommeerde hotel met restaurant, diverse zalen, wellnessfaciliteiten en terras.
“De gesprekken en onderhandelingen met eigenaar Jan Verburg verliepen snel en voorspoedig. We nemen een goedlopend en gereputeerd bedrijf over dat niet alleen in Bergambacht en de Krimpenerwaard, maar zeker ook daarbuiten een uitstekende naam heeft. Met dank aan Ron Pelgrim, die De Arendshoeve als directeur de voorbije jaren meer dan voortreffelijk op de kaart heeft gezet.”

 

 

Foto’s: impressie van Hotel Restaurant De Arendshoeve te Bergambacht 


Uitdaging:

Voor Pelgrim is de overname van De Arendshoeve een uitgelezen moment om een nieuwe uitdaging aan te gaan. “Ik heb hier tweeënhalf jaar met enorm veel plezier leiding gegeven en positieve ontwikkelingen en groei in gang gezet, maar ik ben geen type dat daarna ‘op de winkel gaat passen’”, zegt hij. “De tijd is rijp om De Arendshoeve onder lokale regie nieuwe stappen te laten zetten. Tot 1 september begeleid ik dat proces en daarna ben ik uiteraard en van harte altijd bereid om advisering te leveren.”

Centraal:

Ad en Jacky Scheer beschikken straks inclusief de Arendshoeve over vijf horecagelegenheden in de Krimpenerwaard. De Lekkerkerkers runnen ook Partycentrum Amicitia en Huisje van de Zeeuw in hun woonplaats, pannenkoekenrestaurant Onder de Molen in Bergambacht en Het Kwartier in Stolwijk. Daarnaast is men actief in catering. “Met De Arendshoeve erbij is ons ideaalplaatje compleet”, zegt Ad Scheer. “We zijn nu centraal gelegen in de Krimpenerwaard vertegenwoordigd in alle segmenten van de markt en dat heeft veel voordelen. Elk type gast kunnen we op maat bedienen, onze op prachtlocaties gelegen zaken kunnen elkaar versterken en de inkoop kan gezamenlijk plaatsvinden.”

Kantoor:

Voor de gasten van de diverse horecagelegenheden verandert er weinig tot niets. Intern veranderen er wel dingen. “Ons kantoor zal straks in Bergambacht gevestigd zijn”, vertelt Ad Scheer. Daarnaast vullen we een aantal functies in met andere namen. In De Arendshoeve bijvoorbeeld gaat Lisanne van Erk het hotel runnen en wordt Wilco Scheer chef-bediening in het restaurant. Marcel Hardijzer blijft als chef-kok verantwoordelijk voor restaurant De Arendshoeve, Mijn vrouw Jacky voert de regie over Onder de Molen en Lenie van Oosterom is straks de vaste gastvrouw en het aanspreekpunt voor Amicitia. Met deze frisse invulling gaan we vol vertrouwen en met veel plezier de toekomst in. Waarbij we onze gasten blijven verrassen met kwaliteit en service tot in detail. Onze teams zijn er klaar voor!”

 

Contactgegevens:

Hotel & Restaurant De Arendshoeve

Molenlaan 14

2861 LB Bergambacht

Tel: 0182- 303100

Email: info@arendshoeve.nl

Website: www.arendshoeve.nl

 

 

 

Terug naar home