Ahoy Rotterdam en Business Netwerk Rijnmond starten partnerschap

Ahoy Rotterdam en Business Netwerk Rijnmond starten vanaf heden een partnerschap met elkaar. Ahoy – selectief in het aangaan met partnerschappen – ziet in Business Netwerk Rijnmond een interessante en passende partij om middels een samenwerking elkaar te versterken.

Mieke Schaap van Ahoy Rotterdam is er helder over: ”Business Netwerk Rijnmond beschikt over een interessant en uitgebreid netwerk. Een sterke partner dus, en daar werken wij graag mee samen. De partners en leden kunnen gebruik maken van ons eigen netwerk en andersom wij natuurlijk ook. We zullen ook meedraaien in de Business Kring Silver die in september start. Kortom, we gaan er een vruchtbare samenwerking van maken.”

Marjan van Berkel van Business Netwerk Rijnmond vindt het mooi dat beide partijen gaan samenwerken. Van Berkel:”Wij hebben er veel zin in. Er staan jaarlijks zoveel mooie concerten, optredens en events op het programma bij Ahoy, waardoor het mogelijk is om onze partners en leden hiervan te mogen laten meegenieten. En dat is netwerk. Aan de andere kant zullen wij natuurlijk richting Ahoy ook een beste steentje bijdragen. Kortom, win-win waar beide partijen wat aan hebben.”

 

 

Over Ahoy Rotterdam:

Ahoy Rotterdam biedt al ruim 40 jaar een podium voor live communicatie, business en entertainment. Met haar unieke combinatie van een Congres- & Vergadercentrum, zes Beurs- & Evenementenhallen en het Sportpaleis kunnen wij Ahoy met recht een multifunctionele accommodatie noemen. Ahoy heeft mede hierdoor een rijke geschiedenis aan memorabele evenementen en beurzen. Een ander aspect dat deze evenementen zo memorabel maakt, is dat wij geen moment onbenut laten een positieve bijdrage te leveren aan uw dag of misschien zelfs uw leven.

Wij willen dat iedereen die in contact komt met Ahoy, rijker bij die ontmoeting vandaan gaat dan hij of zij er in ging. Een ervaring rijker: een fijn gevoel, een mooie herinnering, een inspirerend idee, een zakelijke kans of misschien zelfs een nieuwe vriendschap! Ahoy streeft ernaar zo’n memorabele ervaring voor u te creëren. Dit doen wij door een persoonlijke en professionele aanpak met een sterke focus op partnerschap en plezier.

Zo’n ervaring opdoen is natuurlijk nog mooier als u deze kunt delen met anderen. Met tien, tweehonderd, 850 of zelfs 15.000 mensen met wie u iets gemeen hebt: mensen uit uw branche, enthousiastelingen met dezelfde hobby of fanatiekelingen die net zoveel van auto’s houden als u. Samen doet u een ervaring op, op dezelfde dag, op dezelfde plek: in Ahoy.

 

Contactgegevens:

Ahoy Rotterdam

Ahoy-weg 10

3084 BA ROTTERDAM

T. 010 293 33 00

F. 010 293 33 99

info@ahoy.nl

www.ahoy.nl

Terug naar home