EMD BV, Kias Onderhoud BV en MKB Cursus & Training prijswinnaars!

Tijdens een volle en geslaagde Dineren met Directeuren van 29 juni jl bij Kasteel van Rhoon (Restaurant Biggo) van Ad Janssen werd bij verloting een aantal deelnemers de gelukkigen van een aantal ter beschikking gestelde prijzen.

EMD BV uit Alblasserdam won een gratis weekend BMW-cabrio rijden.
Aart Jan Witvliet, vestigingsdirecteur van F. Breeman Rotterdam – en lid van Business Netwerk Rijnmond – stelde deze prijs beschikbaar tijdens het netwerkdiner. Hanifi Erdogan werd de winnaar. George Bel, jarenlange, trouwe partner van Business Netwerk Rijnmond en directeur van MKB Cursus & Training won een dinerbon voor twee personen van gastronoom Ad Janssen. Tenslotte was Marcos Andrade van Kias Schilders- en Onderhoudsbedrijf – lid van Business Netwerk Rijnmond – de gelukkige met een greenfee voor twee personen bij Crayenstein Golf. 

Uiteraard werd de trekking voltrokken door Anne Marie Snel van Kooijman Autar Notarissen uit Rotterdam!

 

Foto: Collage van Dineren met Directeuren van 29-06-2015

 

Business Netwerk Rijnmond bedankt bij deze de drie bedrijven die de prijzen ter beschikking hebben gesteld:

 

 

Breeman is officieel dealer van de merken BMW en MINI met meerdere vestigingen in Rotterdam en Gouda. Als oudste BMW en MINI dealer van Nederland begrijpen wij als geen ander wat u zo aantrekt in de fantastische producten van BMW en MINI.

 

 

Crayestein Golfbaan is een openbare golfbaan gelegen in Dordrecht. Bij Crayes, het is bij ons dus niet noodzakelijk om lid te zijn óf een abonnement te hebben.
Ook greenfee spelers zijn van harte welkom!
Ook zijn er diverse interessante arrangementen in combinatie met Jack’s Steakhouse, vraag er naar bij uw reservering.

 

 

De GasteRhoon Groep van Ad Janssen is een kwalitatief hoogstaande groep horecabedrijven in de regio Rotterdam en Dordrecht. Gastheer Ad Jannssen ontving persoonlijk op 29 juni jl. Business Netwerk Rijnmond in het bekende BIGGO restaurant. BIGGO is het à la carte restaurant in Het Kasteel van Rhoon. Voor een lunch of diner op culinair topniveau bent u hier aan het juiste adres.

Terug naar home