MKB Cursus & Training verlengt partnercontract met Business Netwerk Rijnmond

Een van de ‘oudste’ partners van Business Netwerk Rijnmond – MKB Cursus & Training – heeft wederom het partnercontract met Business Netwerk Rijnmond verlengd. George Bel, directeur en eigenaar van het landelijk cursus- en trainingsbureau voor ondernemende mensen en Marjan van Berkel en Steven Corijn van het zakenplatform kwamen dit met elkaar overeen.

George Bel: “Hoewel het me soms ontbreekt aan de tijd die het kost om het netwerk te onderhouden, blijven wij met MKB Cursus & Training graag verbonden aan Business Netwerk Rijnmond. Het is een uitgebreid netwerk, met ook weer een structurele regelmaat aan nieuwe bedrijven en organisaties die je via de bijeenkomsten leert kennen. Daarbij zijn we als één van de ‘oudste’ partners een bedrijf die reeds veel heeft geïnvesteerd in het netwerk. Het zou zonde zijn dit op te geven. Daarbij ben ik gewend dat er weer een hoop leuks en interessants op de agenda staat bij Business Netwerk Rijnmond.”

Van Berkel en Corijn zijn verheugd met de continuering van de samenwerking. “Het is altijd weer een intensief en constructief gesprek met elkaar of en op welke wijze de samenwerking wordt voortgezet. Het is van belang om bij een evaluatie elkaar recht in de ogen te kijken en met elkaar de waarde van de samenwerking kritisch te benaderen. Ook dit jaar hebben we dit met elkaar gedaan, dus is het alleen maar mooi dat MKB Cursus & Training met ons verder wilt. Daar zijn we trots op,” aldus de eigenaren van het zakenplatform.

Tijdens de Zomerbbq van Business Netwerk Rijnmond op 20 augustus zal de continuering van de samenwerking geformaliseerd worden.

Over MKB Cursus & Training:

MKB Cursus & Training is een zelfstandig en onafhankelijk cursus- en trainingsbureau voor ondernemende mensen. Onze aanpak kenmerkt zich door de woorden praktisch, direct toepasbaar en theoretisch to-the-point. Bij ons geen ellenlange sessies en dikke pakken papier. Wij werken volgens het uitgangspunt “Wat je vandaag leert, pas je morgen toe.”

De trainingen die wij verzorgen zijn sterk gebaseerd op de principes van ‘learning by doing’ en ‘learning on the job’. Tijdens onze cursussen en trainingen wordt de (beknopte) theorie direct toegepast door de deelnemers en geoefend in rollenspellen of in situaties uit de eigen praktijk van de deelnemers. Hierbij krijgen zij direct feedback op hun aanpak. Op deze wijze leren de deelnemers concreet door te oefenen. Door het oefenen van echte situaties uit de werkpraktijk van de deelnemers wordt de effectiviteit vergroot.

 

Contactgegevens:

MKB Cursus & Training BV

Bezoekadres:

Bezuidenhoutseweg 12 

2594 AV DEN HAAG

Postadres:

Postbus 93053

2509 AB DEN HAAG

Telefoon: (015) 219 13 90

Fax: (015) 219 14 75

E-mail info@mkbct.nl

Website: www.mkbct.nl

Terug naar home