Bedrijvenpark Hoeksche Waard partner van Business Netwerk Rijnmond

Vanaf heden mag Business Netwerk Rijnmond het Bedrijvenpark Hoeksche Waard onder haar partners scharen. Gert-Jan Metselaar, directeur van het Bedrijvenpark Hoeksche Waard C.V. is na een jaar lidmaatschap overtuigd van de kracht van het netwerk van Business Netwerk Rijnmond en intensiveert dan ook graag op deze wijze de samenwerking.

Metselaar hierover: ”De afgelopen jaren zijn we wellicht teveel intern gericht aan de slag geweest met de prachtige mogelijkheden die het Bedrijvenpark Hoeksche Waard voor ondernemers van zowel van binnen als buiten de regio biedt. De ligging is ideaal op een strategische goede plek in de driehoek Rotterdam, Moerdijk en Antwerpen. Via het partnership van Business Netwerk Rijnmond zijn we in staat om bedrijven en organisaties in de regio Rijnmond sterker aan ons te verbinden. We willen dan ook graag laten zien, dat er in onze regio volop interessante vestigingsmogelijkheden zijn.”

 

 

 

Van Berkel en Corijn van Business Netwerk Rijnmond zien dan ook kansen voor Bedrijvenpark Hoeksche Waard: “Als je de vestigingsmogelijkheden van het Bedrijvenpark Hoeksche Waard bij bedrijven en organisaties van buiten de regio niet bekend zijn, dan houdt het eigenlijk al op. Het partnership met Business Netwerk Rijnmond biedt het Bedrijvenpark de mogelijkheid zich expliciet te profileren in de regio Rijnmond. Dit gaat niet van de een op andere dag, er zal dus ook tijd en energie in gestoken moeten worden om deze bekendheid krachtiger te maken.”

Tijdens de Zomerbbq van Business Netwerk Rijnmond op 20 augustus zal de partnerovereenkomst formeel ondertekend worden.

 

 

Over Bedrijvenpark Hoeksche Waard:

Bedrijvenpark Hoeksche Waard wordt een kwalitatief hoogwaardig bedrijvenpark passend bij de landelijke omgeving waarin zij zich bevindt. Het geheel wordt ruim opgezet, 53% van de 112 hectare grond in het park wordt uitgegeven. Centraal in het park ligt een zone van ca. 200 meter breed, ingericht met groen en water.

De Hoeksche Waard ligt in Heinenoord, een strategisch goede plek in de driehoek Rotterdam, Moerdijk en Antwerpen. De N217 is de toegangsweg naar het bedrijvenpark. Via de N217 bent u binnen vijf minuten op de A29, richting Rotterdam en Noord-Brabant. Zeker nu eind 2014 de A4 tussen Dinteloord en Bergen op Zoom is opengesteld.

En binnen tien minuten bent u op de A16, voor een goede bereikbaarheid van de Drechtsteden, Moerdijk en Antwerpen.

Bedrijfsvestiging op Bedrijvenpark Hoeksche Waard is strategisch dus heel interessant voor grotere en kleinere bedrijven.

 

Contactgegevens:

Bedrijvenpark Hoeksche Waard C.V.

Boonsweg 57A

3274 LH Heinenoord

Tel. (0186) 63 68 60

info@bedrijvenparkhw.nl

www.bedrijvenparkhw.nl

Terug naar home