Partnerovereenkomst versterkt samenwerking Business Netwerk Rijnmond en JAN DIRK STOUTEN

Hoewel er van samenwerking op diverse vlakken reeds enige jaren sprake was, zijn Business Netwerk Rijnmond en JAN DIRK STOUTEN onlangs een partnership overeengekomen. De samenwerking wordt hierdoor intensiever vorm gegeven, waarbij beide partijen elkaars netwerk en activiteiten benutten en aanvullen.

 

Beide partijen zijn verheugd met de nauwere samenwerking. Van Berkel en Corijn – eigenaren van Business Netwerk Rijnmond – lichten toe: “We hebben als partijen veel raakvlakken, beschikken beiden over een uitgebreid netwerk en we kunnen elkaar aanvullen. En dat is belangrijk voor onze partners en leden. Jan Dirk kan hiervan gebruik maken en uiteraard omgekeerd ook. De diversiteit die Jan Dirk Stouten met zijn activiteiten laat zien, spreekt ons aan. En hij is natuurlijk zeer kundig als interviewer.”

 

 

 

 

Foto: Jan Dirk Stouten in actie 

 

Jan Dirk Stouten beaamt het nut van samenwerken:”In de ontwikkeling die wij hebben met de activiteiten van Jan Dirk Stouten past het partnership met Business Netwerk Rijnmond prima. Ik ben dan ook blij met deze nieuwe samenwerking. Naast het elkaar ondersteunen en aanvullen zal Business Netwerk Rijnmond ook een nauwere rol spelen in de aanpak van Business Challenge Rotterdam. Een event wat in 2016 nog grootser op het veld van de Kuip aangepakt zal worden!”

 

Tijdens de Zomerbbq van Business Netwerk Rijnmond op 20 augustus zal de formele ondertekening van het partnership tussen beide partijen plaats vinden.

 

 

Over JAN DIRK STOUTEN:

 

Jan Dirk Stouten is een van de meest gevraagde dagvoorzitters van Nederland. Hij koppelt een sterke inhoudelijke kennis en een scherpe manier van interviewen aan een forse dosis humor en is op die manier breed inzetbaar. Van een sponsoravond bij een voetbalclub tot een chique gala-avond in een groot theater en van het leiden van een debat over werkgelegenheid tot de uitreiking van een belangrijke ondernemersprijs: Stouten is dankzij zijn jarenlange ervaring en zijn vermogen tot improvisatie de juiste man voor elk type evenement.

Contactgegevens:

 

Escudostraat 2

2991 XV Barendrecht

Telefoonnummer: 010 – 497 11 47

Faxnummer: 010 – 497 11 43

info@jandirkstouten.nl

www.jandirkstouten.nl

 

 

 

Terug naar home