ZANO verlengt partnercontract met drie jaren!

Zano en Business Netwerk Rijnmond hebben hun bestaande samenwerking met drie jaren verlengd. Zano – reeds een aantal jaren partner van het zakenplatform – heeft besloten de bestaande samenwerking te verlengen met een periode van drie jaren. Erik van Veen, CEO van de inmiddels vier vestigingen tellende maatpakspecialist, heeft dan ook een gerichte afweging gemaakt in de vele mogelijkheden tot netwerkplatforms.
 

“Voor ons is Business Netwerk Rijnmond één van de toonaangevende en actiefste zakenplatforms van de regio. Met de prettige en fijne samenwerking vanuit het verleden heeft het wat mij betreft een prima basis gevormd om deze samenwerking verder uit te diepen. En daar hoort een wat langere periode bij, waaruit vertrouwen naar elkaar toe aangeeft,” aldus Van Veen.

 

 

Corijn en Van Berkel zijn er ook helder in. “De samenwerking is constructief, prettig en rendeert vanuit alle kanten. Zano is ook een partij wat haar uitgebreide netwerk tot de beschikking stelt van de partners en leden van ons zakenplatform. En dat is stimulerend. Elkaar verder helpen verbinden. Een zekere factor die – naast de kwalitatief hoogstaande maatpakkleding – voor ons van belang is,” aldus de beide eigenaren van Business Netwerk Rijnmond.

Tijdens de Zomerbbq van Business Netwerk Rijnmond op 20 augustus zal de continuering van de samenwerking formeel vorm gegeven worden.

Over Zano:


Zano vervaardigt uitsluitend maatwerk. Dat betekent dat voor iedere klant unieke patronen worden getekend die het uitgangspunt vormen voor het Zano maatwerk. Dit zorgt ervoor dat alle artikelen de perfecte pasvorm hebben met een optimaal draagcomfort.

Er wordt uitsluitend gewerkt met stoffen van de beste Italiaanse weefhuizen zoals Loro Piana, Ormezzano, Ariston Napoli, Vitale Barberis, Albiate Milano, Thomas Mason en Cotonificio Albini.

De klanten van Zano stellen, tezamen met onze tailors, de artikelen samen. Dit betreft zowel stofkeuze alsook alle opties zoals voeringen en knopen maar ook het ontwerp van het artikel. Zo creëren wij unieke garderobes voor onze klanten die perfect aansluiten bij hun persoonlijke stijl.

Contactgegevens:


Zano Rotterdam

Escudostraat 2

2991 XV, Barendrecht

+31 10 497 11 40

info@zano.nl

www.zano.nl

Terug naar home