Eerbetoon Bep van Klaveren Memorial verzekerd tot en met 25e editie

Arnold Vanderlyde ambassadeur van Bep van Klaveren Memorial

De organisatie van de Bep van Klaveren Memorial heeft voormalig bokser Arnold Vanderlyde als ambassadeur toegevoegd aan de organisatie van het jaarlijks eerbetoon aan de Olympisch kampioen van Amsterdam 1928. De drievoudig winnaar van Olympisch brons op de Spelen van Los Angeles (1984), Seoul (1988) en Barcelona (1992) zal zich vooral toeleggen op advisering van het sportieve gedeelte van de avond ter nagedachtenis aan de Dutch Windmill.

 

  

 

Tijdens het traditionele Bep van Klaveren-ontbijt in Van der Valk Hotel Ridderkerk werd drievoudig Europees en achtvoudig nationaal kampioen Vanderlyde aan de partners van het evenement in zijn nieuwe functie voorgesteld. De geboren Limburger hield een vurig betoog over het voortbestaan van het grootste amateurboksgala van Europa. Na afloop van de 21-ste editie van de Bep van Klaveren Memorial heeft de stichting Bep van Klaveren Memorial er namelijk alles aan gedaan om het evenement in samenwerking met uitvoerend producent, Fast Forward, op eigen kracht voort te zetten.

Gesprekken met betrokken sponsoren hebben geleid tot een financiële toezegging voor de komende vier edities van de nationale feestdag van Crooswijk. Daarmee is een kwart eeuw Bep van Klaveren Memorial gegarandeerd. Voorwaarde van de partners is overigens dat er niet wordt gesleuteld aan het unieke karakter van de avond. Dat betekent dat de Bep van Klaveren Memorial ook de komende vier edities weer een avond wordt op het snijvlak van sport en entertainment. Om die reden zal de stichting Bep van Klaveren Memorial de samenwerking met Frank Wentink voor het verzorgen van het entertainment, vanuit een grote mate van tevredenheid van de sponsoren voorzetten.

Omdat er in de afgelopen maanden door de stichting Bep van Klaveren Memorial vooral is gezocht naar de financiële basis onder de 22-ste tot en met de 25-ste editie, werd er tijdens het ontbijt in Ridderkerk nog geen naam van tegenstanders bekend gemaakt. Dat is nu de eerste prioriteit van de stichting Bep van Klaveren voor het gala op maandag 9 november.

Terug naar home