Arco Plomp nieuwe regiodirecteur Focus regio Zuid Nederland

Per 1 april 2015 is de heer Arco Plomp aangetreden als regiodirecteur van Focus in de regio Zuid Nederland.

Arco Plomp wordt hiermee het nieuwe gezicht van Focus naar de bestaande klanten, en zal ook een duidelijke rol gaan spelen in het verwerven van nieuwe opdrachtgevers. “Focus is een zeer professionele organisatie met veel deskundigheid over de Nederlandse arbeidsmarkt, dat moet de potentiële klant worden verteld”, aldus een enthousiaste Plomp.

     

Foto: Arco Plomp

 

Met 30 jaar werkervaring bij onder andere Randstad, het toenmalige Arbeidsbureau en diverse HR-functies heeft Plomp alle relevante kennis en kunde in huis. “De arbeidsmarkt is een dynamische markt. Ik verwacht dat er de komende jaren meer mogelijkheden zullen ontstaan voor medewerkers om aan passend werk te komen. Neem de regie in eigen hand en zoek werk dat bij je past. Als je werken leuk vindt, dan werk je niet!”, is zijn credo.

Arco Plomp is te bereiken via het Focus kantoor in Rotterdam tel. 010-4112355

 

Over Focus:

Focus werkt als onafhankelijke partner aan een duurzame ontwikkeling van mens en organisatie. In alle diversiteit en gericht op een helder en betekenisvol resultaat. Focus is actief op het snijvlak waar mens, werk en organisatie samenkomen en zorgt samen met haar opdrachtgevers en cliënten voor unieke combinaties van deze drie elementen. In optimaal evenwicht met de ambities van de organisatie.

Als onafhankelijke partner begrijpt Focus als geen ander het speelveld van waaruit organisaties opereren. Focus kent de vragen en dilemma’s van medewerkers in hun ontwikkeling en groei.
Talenten ontdekken en mogelijkheden benutten. Vanuit bewezen kennis en kunde en dankzij meer dan 25 jaar ervaring met loopbaanbegeleiding, outplacement en HR advies. Dichtbij, proactief en blijvend vernieuwend.

 

Bedrijfsgegevens:

Regio Zuid-Nederland

Oudehoofdplein 4

3011 TM Rotterdam

tel 010 411 2355

rotterdam@focusnederland.nl

www.focusnederland.nl

 

 

 

Terug naar home