Business Netwerk Rijnmond op 9 juni bij Business Challenge Rotterdam

Zakelijk scoren in De Kuip


Op 9 juni organiseren Lodder Events & Producties en Jan Dirk Stouten de Business Challenge Rotterdam. Een beursevent gericht op relatiemarketing. Het voetbalveld van Feyenoord wordt van 10.00 uur ‘s ochtends tot 22.00 uur ‘s avonds omgetoverd tot een ware beursvloer. Met tientallen overdekte stands, verschillende gezellige catering-outlets en een overdekt show- en presentatiepodium. Het programma bestaat onder meer uit seminars, workshops en lezingen. Deze worden gegeven door topsprekers, topsporters, geslaagde ondernemers en politici. Ook zijn er diverse muzikale intermezzo’s van verschillende artiesten. De activiteiten vinden plaats op karakteristieke locaties binnen Stadion Feijenoord.

Business Meets Business

Business Challenge Rotterdam is een doeltreffend platform om zakelijke vraag en aanbod uit de omgeving met elkaar te verenigen. Niet alleen tijdens het evenement, maar ook bij de business netwerkborrel van 17.00 tot 19.00 uur. Maak op informele wijze kennis met de medestandhouders en bezoekers. Een aantal regionale businessclubs en ondernemersverenigingen heeft al toegezegd om aan de netwerkbijeenkomst deel te nemen.

Stadion Feijenoord als marketinglocatie


De Kuip is een perfecte locatie voor dit evenement. Het is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Het ligt direct aan de A16 en er zijn uitgebreide parkeermogelijkheden. Openbaar vervoer (ook over water) is binnen loopafstand.

Marketing- en communicatiecampagnes

Via een uitgebreide marketing- en communicatiecampagne brengen we de Business Challenge Rotterdam onder de aandacht van deelnemende bedrijven en bezoekers. Hiervoor werken we samen met mediapartners als RTV Rijnmond en AD nieuwsmedia. Ook zullen we het evenement communiceren via magazines, huis-aan-huisbladen en social media.

Neemt u de uitdaging aan?

Reserveer een of meerdere stands en presenteer uw bedrijf gedurende één dag voor een breed zakelijk publiek. De kleedkamer van Feyenoord exclusief afhuren voor een lezing, seminar of workshop? Ook dat is mogelijk. Liever de Home of History gebruiken? Geen probleem! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer informatie vindt u via de website www.businesschallenge-rotterdam.nl  

Terug naar home