Aanmelding voor de 31e Rotterdamse Ondernemersprijs van start!

Bent u of kent u de beste ondernemer uit de Rotterdamse regio?

Wie wordt winnaar van de Rotterdamse Ondernemersprijs 2015 ? Wie wordt op 23 november beloond en bekroond voor goed ondernemerschap en zet daarmee niet alleen het eigen bedrijf maar ook ondernemerschap op de kaart? Bent u gevestigd in de regio Groot Rotterdam, dan kunt u zich inschrijven en deelnemen aan deze prestigieuze ondernemersprijs.

 

De Rotterdamse Ondernemersprijs is al meer dan 30 jaar een gerespecteerde activiteit in de regio Rotterdam. In 2014 nam Stichting Rotterdamse Ondernemersprijs de organisatie van het evenement over van de initiatiefnemers Kamer van Koophandel en gemeente Rotterdam. Met het overnemen van deze jaarlijkse competitie blijft het mogelijk om ondernemers in onze regio te belonen voor goed ondernemerschap. Daarnaast inspireert het evenement andere ondernemers en promoot het de Rotterdamse regio als vestigingsgebied. Daarbij spelen de genomineerden en winnaars van de ondernemersprijs een belangrijke rol. Want succesvolle ondernemers zijn fantastische ambassadeurs voor ondernemend Rotterdam en leveren een sterke bijdrage aan het imago van de regio.
Business Netwerk Rijnmond treedt op als partner van de Rotterdamse Ondernemersprijs.

Wie won in 2014?
Afgelopen november werd tijdens een feestelijke uitreiking de Nederlandse Energie Maatschappij uitgeroepen tot winnaar. Ondernemers Harald Swinkels en Pieter Schoen ontvingen de prijs uit handen van burgemeester Ahmed Aboutaleb. De Nederlandse Energie Maatschappij liet daarmee de andere genomineerde bedrijven Funk-e Animations en Verwey Vastgoed achter zich.

 

 

Foto: burgemeester Aboutaleb met de winnaars van 2014 NEN

 

Harald Swinkels, CEO Nederlandse Energie Maatschappij: “Het winnen van de Rotterdamse ondernemersprijs zien we als een kroon op ons NLE-bestaan en net als onze 300 medewerkers zijn we er dan ook echt trots op. En de prijs oogst niet alleen waardering in de Rotterdamse regio. Ook internationale partijen zijn onder de indruk. We laten het zeker niet na om de prijs te gebruiken in onze onderhandelingen.”

Ton van Welie, Ortec Finance (winnaar 2013): “Het winnen van de Rotterdamse Ondernemersprijs heeft een enorme boost gegeven. Het betekent waardering voor ons bedrijf, maar vooral voor onze fantastische medewerkers.”

Jury, thema, criteria, deelnemen…
Ook dit jaar beoordeelt de jury bedrijven op verschillende criteria aan de hand van het thema “grensverleggend ondernemen”. De jury gaat wederom op zoek naar gedreven ondernemers die innovatief zijn, in het buitenland handelen of op bijzondere manier kansen weten te creëren en te benutten. Bedrijven met een eigenaar / dga, die minimaal 3 financiële boekjaren bestaan en gevestigd zijn in de regio Groot Rotterdam* kunnen zich inschrijven en deelnemen aan deze ondernemersprijs. Wilt u meer weten over het thema, de beoordelingscriteria en voorwaarden voor deelname? Kijk dan op de website www.rotterdamseondernemersprijs.nl . Hier vindt u alle informatie.

* De regio Groot Rotterdam bestaat uit de volgende gemeenten:

Albrandswaard, Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bernisse, Bleiswijk, Brielle, Capelle aan den IJssel, Goeree Overflakkee, Hellevoetsluis, Krimpen aan den IJssel, Maassluis, Ridderkerk, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Westvoorne.

Terug naar home