ROMAR verwelkomt nieuwe partner musea- en retailverlichting

Vrijdag 24 april maakte Romar – partner van Business Netwerk Rijnmond – kennis met Invisua Lighting. Na een interessante kennistraining en uitgebreide uitleg over de producten van Invisua Lighting, schudden directeuren Annemieke Casteelen en Matthijs Keuper de hand voor een officiële samenwerking. Met deze samenwerking vult Romar haar productportfolio aan met de nieuwste en meest innovatieve producten op het gebied van musea- en retailverlichting.

 

Foto: impressie van productpresentatie Invisua Lighting

Invisua Lighting

Invisua Lighting is een onderscheidende en dynamische speler in de markt. Gestart in 2009, met kennis van ledverlichting vanaf 1996. De core business ligt op retail-, musea-, en horecaverlichting. Invisua: “Wij geloven dat dynamische verlichting een essentieel instrument is om de gewenste sfeer aan een professionele ruimte te geven, geschikt voor het moment van de dag of de tijd van het jaar. Om dit mogelijk te maken, hebben we een innovatief dynamisch verlichtingssysteem ontwikkeld dat verlichting interessanter, aantrekkelijker en natuurlijker maakt.”

De zoektocht van Romar naar een kwalitatieve en innovatieve partner op het gebied van retailverlichting duurde lang, maar na de ontmoeting op de LED EXPO Benelux beurs was de keuze snel gemaakt. Annemieke Casteelen, Sales en Marketing Director: “De enthousiaste inzet van Invisua Lighting werkt motiverend en aanstekelijk. Ik vind het een mooi en bijzonder product voor de retail! Dank je wel Invisua dat wij met dit product veel retailers blij mogen maken.”

 

Foto: bekrachtiging van de samenwerking ROMAR en Invisua Lighting

 

Nieuwe samenwerking

Roger Casteelen, Concept & Design Director, innoveert o.a. op productniveau. Hij is dan ook erg content met deze nieuwe samenwerking. “De kennisdeling en productintroductie was erg interessant. Er waren veel medewerkers van Team Romar aanwezig bij de kennisdeling en productintroductie. De gebruiksvriendelijke draadloze sturing geeft de mogelijkheid om deze producten flexibel toe te passen in verlichtingsplannen. Zowel productttechnisch als installatietechnisch zijn de producten van Invisua Lighting een echte aanwinst.”

“Light is emotion and we show it together!”

Kijk voor meer informatie op: www.romarled.nl/romar-verwelkomt-partner-museumverlichting-retailverlichting/ of voor het product van Invisua: www.romarled.nl/led-lamp-masterspot-track-retailverlichting/

Terug naar home