Jewel Trend bestaat 20 jaar!

Jewel Trend – lid van Business Netwerk Rijnmond – viert haar 20 jarig jubileum en wil iedereen dit gehele jaar elke week trakteren op allerlei akties, aanbiedingen, goodies en natuurlijk de hapjes en drankjes.

 

Foto: een beeld van de collectie van Jewel Trend uit Ridderkerk 


Jewel Trend heeft ervoor gekozen om zo veel mogelijk klanten hierin te laten delen om samen dit te vieren vanaf mei t/m december!!!

Diverse merken w.o. Michael Kors, Buddha-to-Buddha, Guess Marciano, Gc Swiss, Mi Moneda, Ti Sento, Festina, ICE watch, DIESEL, Fossil, Armani, en veel meer
komen allemaal met speciale verrassingen vanwege het 20 jarig jubileum.

Eigenaar Andrea Stubbs: “Niet alleen de nieuwste trends in horloges en sieraden maar ook komt de consument al 20 jaar voor reparaties en ontwerpen bij ons en daar zijn we trots op. De ontwerpen en restyling van o.a. ringen en hangers worden tegenwoordig door onze 3D afbeeldingen werkelijkheid. Ook de titel “Beste juwelier van Nederland” heeft ertoe bijgedragen dat wij heel veel consumenten uit heel Nederland naar Ridderkerk hebben kunnen bewegen.”

 

Foto: het succesvolle team van Jewel Trend! 

 

Veel bedrijven hebben het over Customer Service, beleving en dienst-verlening en als advies nodigt Jewel Trend deze bedrijven uit om langs te komen voor ’n masterclass!
Jewel Trend is vaker onderscheiden naast diverse design awards en Top 3 beste juweliers van merken en wordt niet alleen bezocht door stylistes fashionisata’s maar ook door consumenten die een blijvend sieraad willen met emotionele waarde met de service en de kwaliteit van het vakkundige team.

Voor de aankomende huwelijksparen geeft Jewel Trend niet alleen 50% korting op de herenring en bruidskussentjes maar ontvangen zij ook heel veel leuke goodies!

 

Adresgegevens:

Jewel Trend

Ridderhof 90-91

2981 ET Ridderkerk

Telefoon: 0180-497170

E-mail: info@jeweltrend.nl

Website: www.jeweltrend.nl

 

 

 

Terug naar home