Ruimbaan op de bres voor ‘Lock me Up’ initiatief

Ruimbaan Uitzendbureau – lid van Business Netwerk Rijnmond – heeft wel een heel speciaal initiatief gelanceerd via ‘Lock me Up’  om geld op te halen voor hulporganisatie ‘Free a Girl’. Namens Ruimbaan laat Joeska Prevosth zich op 5 juni 2015 12 uur lang opsluiten op water en rijst in een kleine ruimte.

Joeska Prevosth vertelt enthousiast:” Alvast enorm bedankt voor jullie steun aan Free a Girl en natuurlijk jullie steun aan mijzelf gedurende de 12-uur durende opsluiting!
Voor Lock me Up van Free a Girl laat ik me op 5 juni namens Ruimbaan Uitzendbureau 12 uur lang opsluiten op water en rijst in een hokje van 1 bij 2 meter bij restaurant Las Palmas van Herman den Blijker. Deze hokjes staan symbool voor de ruimte waar meisjes in de Indiase bordelen worden vastgehouden. Ook bekende Nederlanders, zoals medeoprichter van de stichting Yolanthe Sneijder Cabau, Arjan Erkel, Jörgen Raymann, Manuëla Kemp, Vivian Reijs en Charly Luske deden mee. De actie zal daarom veel media aandacht krijgen.”

Prevosth vervolgt: “Voor deze actie moet ik minimaal € 2500,- ophalen om het mede mogelijk te maken dat er nog meer meisjes worden bevrijd. Ik hoop dat jullie mij ook willen steunen! Dat kan al vanaf een klein bedrag via onderstaande link:

http://www.freeagirl.nl/lockmeup/deelnemers/joeska-prevosth

Over Free a Girl

Free a Girl is een noodhulporganisatie en zet zich in om jonge meisjes uit gedwongen prostitutie te bevrijden. De afgelopen 6 jaar werden meer dan 3.300 meisjes uit bordelen in Azië bevrijd. De stichting investeert daarnaast in opvang, medische zorg, traumaverwerking, onderwijs en re-integratie van de slachtoffers.

Aanvullende informatie

Doneert u 250,= euro of meer dan ontvangt u een logo vermelding op een van de banners.
Deze banners komen gedurende de actieperiode te staan in het restaurant Las Palmas te Rotterdam.
Doneert u 300,= euro of meer dan ontvangt u zichtbaar een logo vermelding op mijn t-shirt die ik zal dragen gedurende de 12 uur.

ANBI


Free a Girl is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling.
Schenkingen die u doet, mag u onder voorwaarden aftrekken in uw aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting.

Doneert u via mijn profielpagina dan ontvangt u na donatie direct een email met daarop de gift en het ANBI logo. Deze email dient tevens als factuur voor uw administratie.

Veiling items


Wilt u, naast een eventuele donatie, zelf een leuk veiling item inbrengen?

Dit kan een product of dienst zijn. Neem dan contact met Joeska Prevosth op voor de mogelijkheden.

 

Over Ruimbaan: van regionaal tot (inter)nationaal

Ruim 20 jaar geleden ging Ruimbaan van start met een op de Goudse regio gericht uitzendbureau. Maar omdat Goudse werkgevers (dienstverleners met en zonder winstoogmerk, productiebedrijven, retailers en andere handels- ondernemingen) ook elders vestigingen hebben, ontstond al gauw de behoefte om ook een vestiging in Rotterdam te openen en kort daarna in Alphen aan den Rijn. Inmiddels is Ruimbaan doorgegroeid van plaatselijke tot regionale uitzendorganisatie en opereert het tevens in Duitsland via Euro Flex Jobs in Magdeburg.
Meer informatie via www.ruimbaan.nl 

Terug naar home