Romar LED’s Ontbijt voor Business Kring Gold

Woensdag 8 april waren de leden van Business Kring Gold van Business Netwerk Rijnmond te gast bij Romar LED’s Design Experience aan de Ebweg te Barendrecht.

Directrice Annemieke Casteelen en Operational Director Marvin Casteelen ontvingen de ontbijtgasten vanaf 7:00 uur ’s morgens bij Romar LED’s Ontbijt. Annemieke Casteelen, verkozen tot Zakenvrouw van de regio BAR, zag er naar uit de gasten te ontvangen: “Voor deze ontbijtgelegenheid heb ik onze Experience Showroom beschikbaar gesteld. In deze omgeving willen we de Gold-leden niet alleen een smakelijk ontbijt geven, maar ook een ontbijtbeleving laten ervaren.”

 

Foto: impressie van de Business Kring GOLD bijeenkomst bij ROMAR

Lightdesigner en Concept & Design Director Roger Casteelen heeft in de Experience Showroom een speciale ontbijtscène geprogrammeerd om de gasten een optimale ontbijtbeleving te doen ervaren. De voornaamste kleuren in deze scène zijn paars/diepblauw, gecombineerd met rood/oranje. De combinatie van paars en diepblauw wordt ook wel ‘verrijking’ genoemd. De combinatie van deze kleuren kan ervoor zorgen dat de wereld van inspiratie betreden wordt. De donkerblauwe tint kan de geest beïnvloeden om inspirerende ideeën te registreren.

De rood/oranje kleur wordt ‘eet smakelijk’ genoemd, wat natuurlijk zeer goed aansloot bij het thema van dit event. De kleur rood stimuleert en activeert de zintuigen en stelt ons in staat om intenser van de geur en de smaak van het eten te genieten. De kleur oranje kan de sociale wisselwerking versterken. Het is een warme, uitnodigende kleur, die ons van onze maaltijd en het gezelschap doet genieten.

Deze bijeenkomst stond in het teken van het thema ‘innovatie’. En waar past zo’n thema beter dan bij een ledverlichtingsbedrijf met belevingsconcepten?
Met een healthy paarse smoothie als starter startte Annemieke met de presentatie over haar bedrijf. Na een inspirerende presentatie van Janne Vereijken over innovatie volgde een groepsbespreking. Als afsluiter kregen de Gold-leden een gezond dessert. Magere yoghurt, biologische blauwe bessen en muesli vormden een heerlijk slot van een inspirerende ochtend.

Romar LED’s Ontbijt.: ‘Als netwerken om business draait’ & ‘Als ontbijten om beleving draait’

Meer informatie over Romar vindt u via www.romarled.nl

Terug naar home