Geslaagde workshop ‘Licht en beleving’ ROMAR

Dinsdag 31 maart opende Romar de deuren van haar Experience Room voor de genodigde workshopbezoeker. De Barendrechtse belevingsruimte was speciaal geprogrammeerd voor de workshop ‘Licht & beleving’. Annemieke Casteelen en Roger Casteelen namen de bezoeker mee in de wereld van ledverlichting en totaalbeleving.

 

 

 

Annemieke Casteelen: “Al sinds 2007 is Romar actief in de ledverlichtingswereld. Wij zijn specialist in ledverlichting, met de nadruk op verlichtingsconcepten. Naast een groeiende vraag naar ledverlichtingsconcepten uit de markt merkten wij dat er meer en meer vraag is naar informatie en mogelijkheden van ledverlichting. Hiernaast wordt de totaalbeleving van de klant, bezoeker of gast steeds belangrijker. Wij zijn deze workshop speciaal gestart om alle vragen over ledverlichting en totaalbeleving te kunnen beantwoorden. Onze workshop is interactief, verrassend en vol informatie, met zowel uitleg over technische specificaties van led als over beleving.”

De ledsector groeit jaarlijks met 20% en in 2020 zal de helft van alle verlichting uit led bestaan, zo bleek onlangs uit het Nationaal LED Trendrapport. De markt groeit razendsnel door innovaties en steeds betere kwaliteit van de producten. En met het groeiende productaanbod neemt ook de behoefte aan informatie en overzicht sterk toe. Led is niet alleen zuinig, maar biedt ook nieuwe mogelijkheden. Lightdesigner Roger Casteelen vertelde alles over de technische specificaties, creatieve oplossingen en andere mogelijkheden met ledverlichting. Vanuit zijn rol als Concept & Design Director houdt hij alle nieuwste productontwikkelingen in de gaten.

 

Naast ledverlichting draait het in de workshop om totaalbeleving.


De ‘wowfactor’, het geluksmoment, de kippenvel op de armen voor degene die dit moment of deze sfeer beleeft. Totaalbeleving wordt steeds belangrijker. De ervaring van een persoon is een samenspel van waarnemingen, gevoelens, gedachten en gedrag. Dit samenspel kan beïnvloed worden door externe factoren zoals licht, kleur, beeld, geluid en geur. Al deze onderdelen worden beleeft in de speciaal geprogrammeerde Experience Room.

“In korte tijd een complete beleving.”

“Alle informatie over Romar en LED was erg interessant.”

“Wat een verscheidenheid van de mogelijkheden!”, waren dan ook gehoorde kreten van de workshopbezoekers.

Kijk voor meer informatie op: http://www.romarled.nl/workshops

Terug naar home