Zakenvrouw BAR 2015 geeft workshops ‘Licht en beleving’

Partners en leden van Business Netwerk Rijnmond en overige relaties worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de workshop ‘Licht en beleving’ op dinsdag 31 maart bij partner ROMAR.  Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom aan de Ebweg 32-34 te Barendrecht. (Overige workshopdata staan op 28-4 en 26-5 ingepland!)

Interactieve workshop:

Annemieke Casteelen geeft samen met Roger Casteelen de workshop ‘Licht & beleving’. Deze workshop staat in het teken van (led)verlichting & beleving in verschillende branches.De workshop is interactief. Middels opdrachten die met elkaar uitgevoerd, besproken en geëvalueerd worden kunt u uw eigen mening over licht, led en beleving vormen. Voor deze opdrachten is de showroom speciaal geprogrammeerd. Verder zult u de voordelen van led verlichting en diverse type producten ervaren, prachtige lichteffecten zien en merken wat lichtintensiteit kan doen met het brein. Ook leert u hoe u positieve associaties kunt versterken met verlichting.


 

Programma:

Dinsdag 31 maart van 15:00-17:00 uur ervaren bezoekers onder andere hoe beleving op emoties werkt. Deze middag is interactief; workshopbezoekers gaan zelf ervaren wat beleving kan doen voor hun onderneming. Roger en Annemieke Casteelen, die op 21 januari de titel zakenvrouw BAR 2014-2015 in de wacht sleepte, neemt de bezoekers mee naar de wereld van licht, led en beleving. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de workshop!

Locatie:

De workshop wordt gegeven bij Romar Led’s Design Experience in Barendrecht. In de workshop wordt duidelijk welk effect een goed lichtconcept kan hebben op een onderneming. Dit zijn lichtconcepten op basis van ledverlichting, maar in de workshop komt er veel meer aan bod. Zo kunt u denken aan de combinatie met beeld, geluid en geur. U ervaart welke effecten deze aspecten kunnen hebben op uw klanten.

Zakenvrouw BAR 2014-2015:

Annemieke Casteelen werd op 21 januari 2015 gekozen tot Zakenvrouw BAR 2014-2015. Deze titel draagt ze met trots, en wil ze graag uitdragen naar buiten. Vrouwelijke ondernemers brengen balans in de ondernemingswereld. Annemieke Casteelen wil helpen haar inspiratie, creativiteit en passie over te brengen op andere ondernemers en bezoekers van de workshop.

 

Foto: Zakenvrouw BAR 2014-2015 Annemieke Casteelen

Na de workshop is er gelegenheid om te netwerken. Er is nog een aantal plaatsen beschikbaar. Klik hier om u in te schrijven voor de workshop ‘Licht & beleving’. Voor meer informatie over Romar kunt u een kijkje nemen op de site: www.romarled.nl

Terug naar home