Geslaagde Winterlunch 2015 i.s.m. Securitas

Een volle zaal met partners en leden van Business Netwerk Rijnmond onder het genot van een prima verzorgde lunch was donderdag 19 februari 2015 het decor voor een succesvolle Winterlunch 2015 bij Carlton Oasis Hotel te Spijkenisse. Securitas – partner van Business Netwerk Rijnmond – had alle moeite genomen om het de bezoekers naar de zin te maken. De beveiligingsexpert slaagde hierin met lof.

Foto: collage van de Winterlunch 2015 i.s.m. Securitas 

Er was voor de aanwezige partners en leden voldoende gelegenheid tot netwerken. Na de vriendelijke ontvangst vanaf 12.00 uur door de Securitas gastvrouw was er koffie en thee om te starten. Nadat iedereen binnen was gaven Steven Corijn en Peter van Hees de aftrap voor het programma. Securitas – in ruim 80 jaar gegroeid van 3 naar 300.000 medewerkers wereldwijd – gaf een interessante kijk in de wereld van safety en pro-actieve beveiliging.

Na de presentaties en de lunch bleven de deelnemers nog met elkaar van gedachten wisselen, waarna rond 14.00 uur de bijeenkomst eindigde. Gezien de vele positieve reacties keken de deelnemers en de organisatie terug op een geslaagde bijeenkomst.

 

Over Securitas:

Door de juiste inzet van mens, kennis en techniek vinden we de ideale veiligheidsbalans voor iedere situatie. Dat begint altijd met heel goed luisteren om zo te doorgronden wat de specifieke omstandigheden en wensen van de klant zijn. Vervolgens groeien we samen naar de gewenste situatie waarin de continuïteit van bedrijfsprocessen wordt gewaarborgd. Securitas. Eerst luisteren, dan beveiligen. Securitas beschikt over vestigingen in Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Badhoevedorp (hoofdkantoor), Best, Ede, Geldrop, Maasvlakte, Nijmegen, Rijswijk, Rosmalen, Rotterdam, Rotterdam Airport, Schiphol, Sittard, Soesterberg, Tiel, Tynaarlo, Utrecht en Zwolle.
 

Terug naar home