BNR Nieuwsradio te gast bij Olympia en Business Kringen

Speciale Business Kring ontbijtbijeenkomst op 11 maart bij Olympia Uitzendbureau! 

“BNR Nieuwsradio ‘De Gangmakers’ op locatie!”

Op woensdag 11 maart 2015 is er een speciale bijeenkomst van de Business Kring GOLD en PREMIUM. Deze ontbijtbijeenkomst wordt gehouden bij Olympia Uitzendbureau aan de Laan op Zuid 207, 3072 DB te Rotterdam. De bijeenkomst is besloten en alléén te bezoeken door leden van de Business Kring GOLD en PREMIUM en partners van Business Netwerk Rijnmond.

  

Hoe ziet een uitzending van BNR Gangmakers eruit?


Van 08.00-08.30 uur vinden de opnames plaats van het bekende radioprogramma BNR Gangmakers, waarvan Olympia Uitzendbureau sponsor isAan de BNR ‘stamtafel’ nemen vier gasten plaats, waarbij presentator Maarten Bouwhuis het gesprek leidt. Deze gasten worden vooraf geselecteerd. Ook is er een 5e microfoon – een zogenaamde interruptietelefoon – voor mensen uit het publiek die een bijdrage willen leveren aan de discussie. In dit debatprogramma discussiëren de ondernemers over actuele ondernemerszaken op HR-gebied. Wat speelt er bij hun in de regio – en wat vinden ze daarvan? En wat zijn hun ideeën om de Nederlandse economie vooruit te helpen?

Na de opnames kunt u uitgebreid onder het genot van een kopje koffie/thee van gedachten wisselen en netwerken met de overige leden van de Business Kring GOLD en PREMIUM. De bijeenkomst duurt tot 09.30 uur, zodat u daarna weer aan het werk kunt.

Deelnemers ontvangen een persoonlijke uitnodiging. Zonder toegangsbewijs heeft u geen toegang tot deze ontbijtbijeenkomst.

Terug naar home