Nieuw ontbijt/lunch concept ‘Baker&Moore’ vanaf februari 2015!

Nieuw ontbijt/lunch concept ‘Baker&Moore’ opent eind februari 2015 haar deuren in hartje Rotterdam!
Crowdfunding groot succes!!

Paul Bakker en Eline Moor openen februari volgend jaar hun lunchroom ‘Baker&Moore’ op de Westblaak, te Rotterdam. Deze enthousiaste ondernemers willen met hun horecaconcept, de Westblaak weer de impuls geven die het eigenlijk verdiend. Het skatepark wordt volledig vernieuwd en tegelijk wordt er een gezellig park gecreëerd voor jong en oud. Bij zo’n unieke plek hoort natuurlijk een leuke horecazaak!


Paul Bakker en Eline Moore 

Door het concept ‘Create it Yourself’ wordt het mogelijk jouw eigen sandwich, slow juice en ontbijt samen te stellen tot in het kleinste detail; liever een door de chef geselecteerde ´Baker&Moore’ special? Dan kan dat natuurlijk ook! De producten komen uit eigen regio en zullen waar mogelijk biologisch zijn. In een industriële, huiselijke sfeer bieden de twee op de bovenverdieping van het pand ook nog eens gefaciliteerde werkplekken aan. Dit concept gaat zorgen voor de ideale combinatie tussen heerlijk eten & drinken, het huiskamer gevoel, ontspanning en werken.

 

Crowdfunding groot succes!!!

Het eerste deel van de financiering is al elders geregeld; het laatste deel van de financiering wilden de twee doelbewust ophalen via Crowdfunding. De campagne is in een korte periode al de 100% gepasseerd en is hiermee succesvol. Investeren kan overigens nog steeds tot het eind van dit jaar. Dus zou je mee willen doen tegen eeuwige dank, een plekje op de fanpage, wat lekkers in de toekomstige zaak en voor het rendement van 27,5%, check dan snel www.crowdaboutnow.nl/bakerandmoore!

Terug naar home