Geslaagde Kerstlunch 2014 van Business Netwerk Rijnmond bij Theater De Stoep

Een geslaagde Kerstlunch 2014 van Business Netwerk Rijnmond was het zeker te noemen op maandag 15 december jl bij Theater de Stoep in Spijkenisse. Ruim honderd partners en leden van Business Netwerk Rijnmond hadden de moeite genomen om naar het pas geopende theater te komen.

Na een ontvangst met een kerstprosecco werd de groep toegesproken door Reggy Barra, directeur van het prachtige theater. De groep kreeg een korte rondleiding door het nieuwe theater, waarna in “de Kleine Zaal” een heerlijk lunchbuffet opgesteld stond. Hier werd dan ook gretig gebruik van gemaakt.

Nadat de magen gevuld waren, werden alle aanwezige partners kort naar voren geroepen. Er werd op diverse en ludieke manieren kort gepitcht. Naast alle partners was er ook de gelegenheid voor Vincent Wedekind van de VKV-Groep die zijn speciale goede doelen actie voor Stichting Groot Hart toelichtte. In januari neemt hij deel aan de Navigate North Challenge waar hij zoveel als mogelijk geld voor ophaalt.

Tot slot werd er nog volop met elkaar van gedachten gewisseld. Om 14.00 uur sloot Business Netwerk Rijnmond af en dankte alle aanwezige partners en leden voor de deelname in 2014. Een mooie afsluiting van een geweldig jaar op een prima locatie Theater De Stoep. Een aanrader voor de echte theaterliefhebber!

 

 

Klik op de collage voor alle foto’s 

Over Theater de Stoep:


Het nieuwe theater beschikt over twee theaterzalen, verschillende foyers, een theatercafé, artiestencafé, VIP lounge, vergaderruimtes en kantoren. De grote zaal heeft een orkestbak en biedt plaats aan 650 bezoekers. 461 zitplaatsen bevinden zich op de begane grond en 189 op het balkon. De kleine zaal heeft 200 zitplaatsen in een tribuneopstelling. Deze zaal zal tijdens Club Cabaret en het muziekcafé ingericht worden met tafeltjes en stoeltjes, zodat er weer een geheel andere sfeer ontstaat. Daarnaast zijn sta(pop)concerten mogelijk met een ingeschoven tribune.

 

Bedrijfsgegevens: 

Theaterplein 1

3201 DH Spijkenisse

0181-652222

info@theaterdestoep.nl

www.theaterdestoep.nl

Terug naar home