Programmering 2015 Business Netwerk Rijnmond in voorbereiding!

Dat Business Netwerk Rijnmond volop aan de weg timmert is menige bedrijven, organisaties en ondernemers niet ontgaan. Steeds meer bedrijven sluiten zich aan bij het netwerk, waarbij verbinden en lead generation centraal staat. Ook in 2015 wordt wederom een uitgebreid en divers programma aangeboden.

Steven Corijn hierover:”We hebben een prima 2014 gehad. Inmiddels zijn we alweer druk bezig met de programmering voor 2015. Met wederom ruim 35 bijeenkomsten op diverse manieren. Daarbij houden we zeker vast aan een aantal traditionele bijeenkomsten aangevuld met een variatie aan evenementen. De maand januari zit alweer vol met o.a. onze jaarlijkse nieuwjaarsborrel die we samen met MKB Rotterdam en Rijnmond Business organiseren en onze traditionele Nieuwjaarsontbijt bij onze partner BCN (eind januari). Ook voor de Business Lounges hebben we reeds diverse aanvragen vanuit onze partners. Daarnaast zijn we in voorbereiding van een galabijeenkomst in februari met een speciaal thema en zijn de eerste locaties voor wat betreft de edities van Dineren met Directeuren inmiddels alweer vastgelegd.”

  

Collage: de winterlunch 2014 zal ook in 2015 wederom worden geprogrammeerd

Corijn vervolgt:” Ook de Business Kringen zullen we in 2015 verder uitzetten. We geloven namelijk sterk dat partners en leden op deze wijze elkaar kunnen versterken. Dit is inmiddels ook al gebleken. Verder zullen we door middel van diverse samenwerkingen wederom deelnemen aan een aantal beurzen. Ook dit is een prima middel van verbinding gebleken. Dat geldt ook voor de diverse workshops en seminars die diverse van onze leden te bieden hebben. Kennis delen is een mooi onderdeel hoe je elkaar kunt verbinden. Met daarbij nog diverse 010-vrijmibo’s en de herintreding van Ronde Tafel lunches hebben we onze partners en leden weer een mooi programma 2015 te bieden!”

Wilt u lid worden van Business Netwerk Rijnmond? Klik dan HIER! 

Speciaal voor partners en leden van Business Netwerk Rijnmond:

Wilt u ook als gastheer van een bijeenkomst van Business Netwerk Rijnmond optreden? Op basis van een aantal voorwaarden is dit mogelijk. Stuur een email naar info@businessnetwerkrijnmond.nl en wij nemen contact met u op! 

Terug naar home