Kerstdiner en kerstbrunch 2014 bij Down Town Dordrecht!

Business Netwerk Rijnmond lid Down Town Dordrecht pakt uit bij kerst. Speciaal voor deze periode heeft het een speciale kerstdiner en kerstlunch menu in de aanbieding. Klik op de speciale flyeraanbieding voor het volledige menu!

 

 

Brasserie Down Town is 24/7 in beweging!

Brasserie Down Town bestaat al 22 jaar. Het bedrijf is als lunchroom begonnen en inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige Brasserie.
De goede prijs/kwaliteitsverhouding maakt het restaurant toegankelijk voor een breed publiek. Wij zijn er voor iedereen van 0 tot 100 jaar.

 

Brasserie Down Town is kort samen te vatten:

– Toegankelijk

– Betaalbaar
– Gastvriendelijk

– Huisgemaakt

Dankzij deze punten, opende Brasserie Down Town op 15 mei 2014 haar tweede vestiging in Dordrecht. De eerste vestiging bevindt zich al 22 jaar aan de Ridderhof 9 te Ridderkerk.
Daarnaast is Brasserie Down Town altijd te herkennen aan de skyline van New York en Manhatten.

New York en Manhatten zijn plaatsen waar 24/7 beweging is. Het restaurant is dat ook: ‘s ochtends een kopje koffie met wat lekkers, ‘s middags lunch, in de namiddag een drankje met een hapje en ‘s avonds diner. Buiten ons heerlijke terras dat een prachtig uitzicht heeft over de Maas, bieden wij nog allerlei andere activiteiten en diensten. Surf eens over onze website en ontdek wat wij allemaal te bieden hebben.

Downtown Dordrecht

Bleijenhoek 2

3311 TA, Dordrecht

078 – 613 24 25

info@downtowndordrecht.nl

Terug naar home