Prachteditie van ‘Dineren met Directeuren’ bij De Arendshoeve

Het was een prachtige avond op maandag 6 oktober. Vanaf 18.00 uur kwamen 50 dga’s en directeuren samen op de prachtige locatie van Hampshire De Arendshoeve te Bergambacht. Gastheer Ron Pelgrim zorgde voor een sfeervolle omgeving in de prachtige zaal van het hotel restaurant, waarbij alles top geregeld was.

 

 

 Klik HIER voor alle foto’s!

 

Met bijbehorende achtergrondmuziek van het duo Luizter werd er een ontspannen netwerkprogramma afgewerkt, waarbij het leggen en onderhouden van strategische verbindingen centraal stond. Een prima gelegenheid om nieuwe partner NEMESYS/HostedXL het driejarige partnercontract te laten ondertekenen, maar ook bijvoorbeeld om ons lid Sjoerd de Waal de gelegenheid te geven om zijn eerste boek ‘Lead between the lines’ in het kort te presenteren.

Met prachtige achtergrondmuziek, het met regelmaat wisselen van tafelschikking, een trekking van een verloting en uiteraard het volop met elkaar van gedachten wisselen waren de korte intermezzo’s divers. Ook Ger Vos – die op 1 december voor de 3e keer op rij met zijn concert in het nieuwe Luxor Theater staat – gaf nog sponstan een prachtige muzikale bijdrage, waardoor uiteindelijk iedereen tevreden de avond kon afsluiten. Een wederom prachteditie van een altijd zeer bijzonder evenement.

Wilt u ook eens een editie van ‘Dineren met Directeuren’ bijwonen, stuurt u dan een email naar info@businessnetwerkrijnmond.nl

Meer informatie over de prachtige locatie en de mogelijkheden van Hampshire De Arendshoeve vindt u op hun website www.arendshoeve.nl  .

Terug naar home