ACW neemt Meijboom over!

Het Rotterdamse familiebedrijf ACW – lid van Business Netwerk Rijnmond – heeft Meijboom glas- en gevelonderhoud BV overgenomen.

Foto: Daniel van Pelt met Peter Meijboom jr. 

Directie en personeel zijn sinds 1 oktober (de overnamedatum) in dienst getreden van ACW. Daarbij wordt de uitvoering van de werkzaamheden (vooralsnog) onder eigen naam gehandhaafd. ACW zegt met de overname haar positie als landelijk glas- en gevelonderhoudsbedrijf te willen versterken. Daniël van Pelt, directeur ACW: “En we willen onze positie in de regio ‘groot Rotterdam’ verder vergroten. De mooie en sterke klantenportefeuille, de aanwezige expertise, de kwaliteit van de medewerkers en het toetreden van Peter Meijboom junior tot ons managementteam (in de functie van operationeel manager en KAM-coördinator, red.) zijn prima aanvullingen voor onze organisatie.”

 

         

 

Over ACW:

ACW is in 1967 opgericht door Frans van Pelt. Door het veel te vroeg wegvallen van Frans in 1986 is het bedrijf voortgezet door de kinderen te weten Jeanette, Frank en Daniël.
Inmiddels is ACW een zelfstandig middelgroot familiebedrijf. Samen met het gemotiveerde personeel zorgen wij voor betrokkenheid bij al onze diensten. De ‘lijnen’ houden we kort, wat betekent een snelle terugkoppeling op uw vragen en/of problemen.

Oorspronkelijk begon ACW als glazenwasserij. Onze klanten lieten na verloop van tijd vaak merken dat zij hiernaast ook graag andere schoonmaakdiensten wilden afnemen. We voldeden graag aan die verwachting en breidden ons assortiment uit met het reinigen van kantoorinterieurs. Later kwamen daar ook hogedrukreiniging, gevel- en vloeronderhoud bij.

Meedenken met u als klant is ons speerpunt. Heeft u een speciale schoonmaakwens? Vraag het ons en in overleg met u zorgen we voor een passende oplossing. Wij geven u ook graag advies over het gebruik van de juiste schoonmaakhulpmiddelen en zorgen dat deze voldoende in uw bedrijf op voorraad zijn.

Bedrijfsgegevens:

ACW BV 

Klompenmakerstraat 20

3194 DE Hoogvliet Rotterdam

tel: 010 490 44 20

E-mail: info@acwbv.nl

Website: www.acwbv.nl

 

 

Terug naar home