Jamboree Neckwear verhuisd naar Schiedam!

Vanaf heden is Jamboree Neckwear – lid van Business Netwerk Rijnmond – verhuisd van Vlaardingen naar een bedrijfspand in Schiedam.

Als leverancier van tailor made stropdassen, damesshawls, manchetknopen en pashmina’s is Jamboree Neckwear, mede door haar kennis en jarenlange ervaring een bedrijf waar passie een grote rol speelt. Wij streven naar perfectie, in alle disciplines, en zijn pas tevreden als u dat ook bent. Jamboree Neckwear biedt iedere klant een oplossing op maat. Bij Jamboree Neckwear staat de klant in het middelpunt en spelen wij met ons bedrijf één-op-één in op de individuele wensen en behoeften van onze klanten.

Bent u nieuwsgierig naar een eigen ontwerp, onze ontwerpafdeling staat graag voor u klaar! Bij Jamboree gaan topkwaliteit en een concurrerende prijs hand in hand. Wij streven er naar om de beste service te bieden en u geheel tot dienst te zijn.

Méér dan alleen stropdassen

Jamboree Neckwear levert méér dan alleen stropdassen. Sinds mei 2007 is Jamboree Neckwear agent van de bekende modemerken Cerruti 1881, Ungaro, Carven, Jean Louis Scherrer, Smalto en Charles Jourdan.

Elk merk heeft een rijke traditie in de modebranche en vinden hun historie in Italië en Frankrijk, de bakermat van Fashion & Design. U vindt deze merken dan ook jaarlijks terug op de bekendste catwalks.

Een ruim assortiment producten biedt u genoeg keuze. Elk afzonderlijk kunnen deze op een zeer subtiele manier worden voorzien van uw eigen logo, bedrijfsnaam of slogan. U kunt natuurlijk ook kiezen om deze zonder logo of tekst te bestellen. Het assortiment bestaat o.a. uit: luxe pennen, horloges, paraplu’s, money clips, zuiver zijde damesshawls, portemonnees, laptoptassen etc. Elk merk heeft zijn eigen design, kleuren en identiteit.

 

Bedrijfsgegevens:

Jamboree Neckwear 

Fortunaweg 68

3113 AN Schiedam

Tel.  010 – 247 05 05

Fax  010 – 247 05 06

E-mail  info@jamboree.nl

Website www.jamboree.nl

Terug naar home