Trainnovation eigenaar Sjoerd de Waal maakt schrijversdebuut

Leiderschapsexpert Sjoerd de Waal – eigenaar van Trainnovation – heeft zijn schrijversdebuut gemaakt met het boek ‘Lead between the Lines.’  Het boek is speciaal geschreven voor teamleiders, supervisors, voormannen, afdelingshoofden, managers en alle anderen die leiding geven aan andere mensen.

Praktijk 

“Je moet het maar willen, leiding geven. Velen hebben de ambitie. Degenen die al een leidinggevende functie hebben, weten het: het is heel anders dan verwacht! Dat je goed was in je werk, heeft je geholpen in deze functie te komen. Maar nu worden heel andere vaardigheden van je verwacht,” aldus leiderschapsexpert, – en trainer Sjoerd de Waal. De Waal heeft dit in zijn praktijk regelmatig waargenomen en helpt leidinggevenden het leerproces te versnellen, zodat ze met vertrouwen leren te leiden en resultaten te boeken.

 

     

Debuut

Met Lead Between the Lines maakt hij zijn internationale debuut in de leiderschapsboekenwereld. Het boek is engelstalig geschreven. De Waal hierover:”Lead Between the Lines biedt het proces dat je moet doorlopen om een stevige basis neer te zetten en is zowel bedoeld voor de startende leidinggevende als voor de leidinggevende die beseft dat hij of zij nog verbeteren kan. Aan de hand van het door hem ontworpen model “The House of Leadership” wordt je begeleid in de wereld van het leidinggeven.”

Leerproces 

Voor negen van de tien leidinggevenden begint het leerproces pas als ze net leidinggevend zijn. Ze worden in het diepe gegooid, met alle gevolgen van dien voor henzelf, hun teams en hun organisaties. Niet zelden worden deze leidinggevenden overspoeld door alles wat ze opeens moeten kunnen en kennen. Waar ze voor het leren van hun vak jaren naar school zijn geweest, moeten ze nu van de één op de andere dag leiding kunnen geven. Dit geeft grote problemen in de motivatie van zowel de leidinggevenden als de mensen aan wie ze leiding geven.
De Waal vervolgt: “Zoals de slogan onder de titel al aangeeft, stop je met lijden, begin je met leiden en start je met het behalen van resultaten!”

Informatie en bestellen 

Wilt u niet verdrinken in uw functie als leidinggevende, aarzel dan niet en verdiep u in dit prettig geschreven boek! Het boek is via de website www.leadbetweenthelines.comen Amazon.com te verkrijgen.

 

Meer informatie over Sjoerd de Waal en zijn bedrijf Trainnovation vindt u op de website www.trainnovation.nl  

 

 

 

Terug naar home