Vooraankondiging Netwerkbijeenkomst Bedrijvenpark HW op 16 okt.

Bedrijvenpark Hoeksche Waard – gelegen nabij de A29 onder de rook van Rotterdam – houdt in samenwerking met Business Netwerk Rijnmond op donderdag 16 oktober vanaf 16.30 uur een netwerkbijeenkomst aan het park (Boonsweg te Heinenoord)

Tijdens deze netwerkbijeenkomst kunnen partners, leden en relaties van Business Netwerk Rijnmond een blik krijgen omtrent de status en de mogelijkheden van het park en uitgebreid met elkaar van gedachten wisselen.

            

 

Over Bedrijvenpark Hoeksche Waard 

Bedrijvenpark Hoeksche Waard is een nieuw regionaal bedrijvenpark dat gerealiseerd zal worden in de Noordrand van de Hoeksche Waard, onder de rook van Rotterdam. Het Bedrijvenpark heeft een oppervlakte van 112 hectare, waarvan slechts 53 procent wordt uitgegeven. Het park biedt ondermeer ruimte aan een robuuste groen-blauwe zone. Het is een bedrijvenpark speciaal bedoeld voor bedrijven uit de regio Hoeksche Waard. De ligging nabij de A29 zorgt voor een goede aansluiting op het wegennet.

In Bedrijvenpark Hoeksche Waard C.V. werken de vijf Hoeksche Waardse gemeenten Binnenmaas, Cromstrijen, Korendijk, Oud-Beijerland en Strijen samen aan de ontwikkeling en exploitatie van het regionale Bedrijvenpark Hoeksche Waard.

De uitvoeringsorganisatie bestaat uit de directeur (Gert-Jan Metselaar), ondersteund door een projectteam.

Meer informatie over Bedrijvenpark Hoeksche Waard vindt u via de website www.bedrijvenparkhw.nl  

 

Terug naar home