NEMESYS nieuwe partner Business Netwerk Rijnmond

NEMESYS – duidelijk in ICT – uit Oud-Beijerland heeft een driejarig partnershipcontract afgesloten met Business Netwerk Rijnmond.  Het bedrijf – dat bekend staat goed in te spelen op marktontwikkelingen en innovaties in de ICT/Telecombranche – zal de komende drie jaren het partnership invullen bij het bekende zakenplatform voor de regio Rotterdam-Rijnmond.

Mede-eigenaren en directieleden Rob de Zwart en Wouter Verboom zijn enthousiast over het nieuwe partnerschap met Business Netwerk Rijnmond. De Zwart:”We zijn al enige tijd lid van Business Netwerk Rijnmond en dat hebben we tot heden altijd als effectief en prettig ervaren. Hoewel wij zeker geen onbekende zijn in het gebied Rotterdam-Rijnmond, menen wij door deze intensivering van de samenwerking nog meer onze bekendheid en aanwezigheid in het gebied te versterken. Het feit dat we ons voor drie jaren als partner hebben verbonden aan Business Netwerk Rijnmond, laat zien dat we hierin alle vertrouwen hebben.” Verboom vult aan:”De mogelijkheden die Business Netwerk Rijnmond – uiteraard mede gebaseerd op onze goede ervaringen als lid – zijn breed en dat spreekt ons erg aan. We vinden dan nu ook het moment om hier met elkaar in te investeren.”

Meer informatie over Nemesys: www.nemesys.nl

          

 

HostedXL

Met de merknaam Hosted XLbiedt Nemesys betrouwbare en hoogwaardige cloud diensten voor de zakelijke markt. Met een breed dienstenpakket op het gebied van VoIP, VPN en cloud computing is het bedrijf dé ICT professional voor bedrijven en organisaties in branches zoals retail, handel en industrie, overheid en zakelijke dienstverlening.

 

Verboom licht toe:” Onze doelstelling is om klanten betrouwbare diensten te leveren die altijd en overal beschikbaar zijn tegen betaalbare kosten. Onze apparatuur staat hiervoor in twee verschillende datacenters in de regio Rotterdam. Hier zijn allerlei voorzieningen getroffen om de beschikbaarheid van onze diensten te garanderen. Eén van de locaties is de voormalige Van Nellefabriek in Rotterdam. De Van Nellefabriek geldt als één van de voornaamste industriële monumenten en behoort tot de Top 100 der Nederlandse UNESCO-monumenten.”

De diensten van HostedXL zijn er op gericht om klanten te ontzorgen. Veel bedrijven hebben niet de middelen of de expertise in huis om hun ICT omgeving met de nieuwste technologie in te richten en te onderhouden. En dat juist in een tijd waarin bedrijven steeds meer verwachten op het gebied van snelheid, eenvoud en beschikbaarheid van hun automatisering. Wij zorgen voor de technologie, kennis en beschikbaarheid, zodat u zorgeloos kunt werken en bereikbaar bent!

Meer informatie over HostedXL: www.hostedxl.nl

 

 

Terug naar home