MKB Cursus en Training: Workshop ‘Succes in stijl’ op 9 september

Partner MKB Cursus & Training timmert ook na de vakantieperiode weer aan de weg met een hoge diversiteit aan MKB opleidingen en trainingen. “Je kunt bij ons op het gebied van trainingen en cursussen overal terecht. Wat je vandaag leert, pas je morgen toe!’ aldus directeur George Bel

Nieuwe workshop ‘Succes in stijl’
op 9 september in Gorinchem!

Voor geinteresseerden heeft MKB Cursus & Training op diverse dagen een nieuwe workshop. In 3 stappen meer zakelijk succes met kleding, kleur en stijl.

Je hebt één kans om een goede eerste zakelijke indruk te maken. Kleding, kleur en stijl zijn daarom belangrijk en kunnen die indruk “maken of breken!” Veel mensen twijfelen regelmatig over hun persoonlijke uitstraling. Je herkent vast wel vragen als: “Vind jij dat wat ik nu draag zo kan?” en ‘Wat moet ik bij zo’n gelegenheid aan” en “Past die kleur en het model wel bij mij?”

Kleding communiceert non-verbaal! Het effect van je keuze is soms erg groot. De workshop “Succes in stijl” geeft hulpmiddelen om gericht en zelfverzekerd de juiste keuzes te maken.

U kunt op korte termijn een workshop volgen:


• 9 september Gorinchem (Golfbaan The Dutch in Spijk)

• 18 september Utrecht

De workshops duren van 13.30 uur tot circa 16.00. Ze worden verzorgd door stijlcoach Annelies van Mourik.

Meer weten over de workshop “Succes in stijl”? Klik hier.

Leden van MKB Nederland of Business Netwerk Rijnmond ontvangen 10% korting.

 

 

Over MKB Cursus & Training 

MKB Cursus & Training is een zelfstandig en onafhankelijk cursus- en trainingsbureau voor ondernemende mensen. Onze aanpak kenmerkt zich door de woorden praktisch, direct toepasbaar en theoretisch to-the-point. Bij ons geen ellenlange sessies en dikke pakken papier. Wij werken volgens het uitgangspunt “Wat je vandaag leert, pas je morgen toe.” De trainingen die wij verzorgen zijn sterk gebaseerd op de principes van ‘learning by doing’ en ‘learning on the job’. Tijdens onze cursussen en trainingen wordt de (beknopte) theorie direct toegepast door de deelnemers en geoefend in rollenspellen of in situaties uit de eigen praktijk van de deelnemers. Hierbij krijgen zij direct feedback op hun aanpak. Op deze wijze leren de deelnemers concreet door te oefenen. Door het oefenen van echte situaties uit de werkpraktijk van de deelnemers wordt de effectiviteit vergroot.

MKB Cursus & Training 

Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag
Tel: 015-2191390

Website: www.mkbct.nl  

E-mail:  info@mkbct.nl

 

 

Terug naar home